Matkassar från Matkassen.com

Här kan du hitta information om ytterligare matkasseleverantörer. Välj det företag du vill läsa om i rullmenyn eller kika nedan. Genom att beställa matkassar med färdiga recept hem till din dörr så får du mer tid att lägga på dina nära och kära samt att din favorithobby.

Prova idag med 30% rabatt på de två första leveranserna. Aktiveras via "Beställ här"Mer InfoBeställ här!
Beställ via matkassen.com och få 50 kr extra rabatt. Mer InfoBeställ här!

Matkomfort erbjuder goda och näringsriktiga middagar för 1-8 personer. RABATTKOD: MATKASSEN ger 600 kr.

Mer Info


Beställ här!


Årstiderna Grön Logo
Från Årstiderna får du säsongens bästa ekologiska varor tillsammans med lättlagade recept. Beställ med 20% rabatt när du blir kund via Matkassen.com. Ange rabattkoden: OZZDXT


Mer InfoBeställ här!


Veckansmiddag logo
Flest typer av matkassar. 2-6 personer, 3-5 dagar. Unik rabatt 20% med VMM20 och klick på "Beställ här"Mer InfoBeställ här!

Ecoviva_topp_slogan
Gott, hälsosamt & ekologiskt. Sveriges mest prisbelönta matkassar. Barn och veg-alternativ finns! Klicka på "Beställ här" för 200 kr i rabatt!
Mer Info

Beställ här!
MatochRo LogotypeMatkassar i Stockholm, Göteborg, Skåne, södra Småland, Blekinge och södra Halland. 200 kr rabatt på prova på priset när du blir kund Använd rabattkoden MATKASSE200 Mer InfoBeställ här!
Mat.se LogoMatbutik och matkassar på nätet med hemleverans. Just nu 160 kr i rabatt med koden AFNYK160.Mer InfoBeställ här!
Mathem tabell logoStort utbud av mat på nätet och matkassar. Aktivera aktuell ny-kundsrabatt (150 kr) med NY150KR och klick på "Beställ här"!Mer InfoBeställ här!
Närproducerat och ekologiskt,2-6 personer, 3-5 dagar. 10% i unik rabatt plus premie värd 250 kr via rabattkod MATKASSENCOM10 och klick på "Beställ här"!Mer InfoBeställ här!
GI Boxens logotyp20 frysta måltider för lunch och middag 5 dagar i veckan i 2 veckor. Köp med 100 kr rabatt med rabattkoden matkasseMer InfoBeställ här!

Bäst i test

Fler matkassar

Viktväktarnas matkasse

Skånsk Matlycka

Clean Eating

Hemköps Matkasse

CDON Livsmedel

Delitea.se

Matsmart

Hälsokassen

Hemköps matkasse

Frystorkadmat.se

Mat.se

Gastrofy

Food Monkey

Klaramaten

Bakboxen

Matklart

Pappas Matkasse

Viktväktarnas Matkasse

Etnomat

Saras Matkasse

Mat i Veckan

Hemmamålet

ICA Matkasse

Coop Online Matkasse

Mat & Ro

Bra Mat Hemma

Matlycka

Familyfood matkasse

City Gross Matkasse

Ecoviva

GI-Kassen

Framtidens Mat

Hej frukost matkasse

Middax

Nätlivs

Matkassen.se

Årstiderna

Middagskorgen

Middagsmaten

Klubbkassen

Ellens Gryta

Fjällkassen

Svarta Lådan

Kocken och Jag

Allt om mat matkassen – Utgått

Onlinepizza.se – Beställ Pizza med hemkörning 

Vår Mat

Kitchenwiz – Så gott som klart

Gröna Kassen

Middagsplan

Dalakassen

Thaimiddag.se

Fiskbilen.se

Handla24 – Matbutik på nätet

Det har blivit mycket populärt att köpa matkassar hem de senaste åren då det dykt upp ett stort antal leverantörer som erbjuder denna tjänst. Bland dessa märks Middagsfrid och Linas Matkasse som var tidigt ute och idag är de ledande leverantörer av matkassar. Även MatHem levererar matkassar med färdiga recept. Hos MatHem kan du även beställa hem matvaror som i en vanlig fysisk butik genom att använda deras fullbredds e-shop.

Matkassar för hela Familjen

Det finns olika matkassar att köpa så att det finns något som passar ditt behov. Det vanligaste alternativet för matkassar är att köpa middagar för 5 dagar som innehåller råvaror så att det räcker för 4 personer. Givetvis så finns det behov av andra upplägg på matkassar. Exempelvis så kan det vara så att ni endast är 2 personer i hushållet och då vill beställa en matkasse som är för 2 personer. I andra fall kan det vara så att ni i hushållet gillar att laga sin egen mat och bara vill ha sin matkasse levererad 3 dagar i veckan. Då finns det alternativ att köpa matkassar som innehåller middagar för 3 dagar. Vidare så är det flera av matkasseleverantörerna där du abonnerar varannan vecka, så att du varannan vecka får matkassar levererade hem till dig och varannan vecka kan laga din egen mat och använda matkasserecepten som inspiration till din egen matlagning och på så sätt utvecklas i köket.

Det flesta företag som levererar matkassar håller en mycket hög klass på sina recept och råvaror vilket innebär att de flesta förbättrar sin kost och även lär sig att laga mat med en bredare kunskapsbas vad det gäller råvaror och inspiration.

Mer om matkassar

LCHF matkasse