Barnkasse

En barnkasse är framtagen speciellt anpassad för de små i ett hushåll. Barnfamiljer kan ofta uppleva att det är svårt att hitta tid att laga balanserade måltider. Då barn ofta hittar sina favoriträtter som många gånger är enkla och snabblagade, tacksamt nog, så kan samtidigt kosten bli ensidig. Man riskerar då att gå miste om många viktiga näringsämnen som ett växande barn behöver. När man beställer en barnkasse från en matbutik på nätet innehåller varje leverans råvaror för tillagning som täcker 4-5 middagar för 4-6 personer. Maträtterna är extra lätta att förbereda och tar i snitt inte mer är 30 minuter. Mer tidskrävande inslag som såser och tillbehör levereras allt som oftast klara, allt för att underlätta matlagningen i din familj. Många matbutiker på nätet låter också sina leveranser innehålla ett par återkommande barnfavvisar på menyn, och inkluderar då näringsrika, men klassiska rätter och matrecept som tilltalar alla i familjen.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta hösten enklare, snabbare och godare!

9.3

Så beställer du en barnkasse

Att beställa hem en barnkasse från en matbutik på nätet kan vara en sann räddare i nöden för många tidspressade barnfamiljer idag. Det finns därför lyckosamt nog ett stort kvalitativt utbud av varianter på matkassar att beställa, oavsett var i landet du bor eller storleken på din familj. De mest etablerade leverantörerna MatHem, Ecoviva, City Gross, Middagsfrid och Linas Matkasse har rikstäckande hemleverans och erbjuder sina kunder extra barnvänliga maträtter och lättlagade recept där man i största möjliga mån använder sig av tillsatsfria och ekologiskt odlade råvaror. Många butiker har även anpassat sitt urval av familjekassar att innehålla rätter som tilltalar alla, även de minsta i familjen. En barnkasse fokuserar i stor mån även på att ett barns smakpreferenser kan tillgodoses. Middagsfrid har leverans på söndagar, måndagar eller tisdagar, och Linas Matkasse presenterar ett liknande schema; söndag eller måndag. Man kan även välja om man vill få sin barnkasse varje eller varannan vecka.

Ecovivas Barnvänlig matkasse innehåller råvaror och recept med 4 (vuxen-)portioner för 4 dagar. Matkassen innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade kvalitetsråvaror med i snitt cirka 90% miljömärkt/ekologiskt. Maten är varierad och näringsdeklarerad. Ecovivas middagstjänst har i flera sammanhang blivit ”bäst i test” av olika matkassar och nominerad för olika utmärkelser för sin goda, hälsosamma och ekologiska mat. Den ekologiska barnvänliga matkassen till alla familjer som värnar sina barns hälsa högst – med god, enkel, ekologisk och varierad middagsmat hem till dörren.

Bamses Matkasse från City Gross introducerades hösten 2015 där City Gross tar ett nytt grepp bland annat Bamse, pyssel och en större del färdig-förberedda råvaror som ofta är ekologiska!