Hemköp Matkasse

Hemköp levererar färdigplanderade matkassar billigt direkt till din dörr över hela Sverige. Öka matglädjen med enkla recept och alla ingredienser som du behöver utan att leta. Hemköps matkasse är prisvärd och finns i ett flertal varianter för att passa alla familjer. Du får mycket mat för pengarna och minskar vardagsstressen.

Hemköp Matkasse innehåller fräscha varor

Hemköp Matkasse – Maten och recepten

Hemköp är en dagligvarukedja med flertalet butiker över hela landet, både i stadskärnor och i bostadsområden. Företaget har ett säsongskoncept för att hjälpa kunden till medvetna val. De kombinerar tidpunkten med bästa smak och pris genom att följa säsongsväxlingarna i sortimentet. Hemköp Matkasse finns i flera olika varianter för att passa alla familjer. Matkassen innehåller fyra middagar för både stora och små. Till exempel finns vardagskassen som varierar traditionella rätter med mer innovativa rätter. Barnkassen har ett innehåll som passar bra för familjer med småbarn. För de som äter vegetariskt finns vegetariska kassen med 3 middagar för 4 personer. Vardagskassen laktosfri har vardagsrätter med laktosfria mjölkprodukter. Barnkassen laktosfri passar alla familjer med yngre barn.

Köpprocessen

Det är lätt och smidigt att beställa Hemköp Matkasse. Beställningsformuläret finns på deras hemsida. Om du har ett Hemköp i din stad kan dina matkassar levereras direkt från butiken till din dörr. Du kan även välja att själv hämta matkassen i butik. Då får du ett sms när dina varor är färdiga för leverans.

Hemsidan

De olika typer av Hemköp Matkasse som finns är beskrivna på hemsidan. Du kan även se exempel på de olika menyerna som kassarna innehåller och även vilka varor som är bra att ha hemma. Finns det vegetarianer eller laktosintoleranta i familjen? Välj en vegetarisk eller laktosfri matkasse för vuxna eller barn. Hemköp har en matkasse som passar de flesta familjer.

Företaget

Hemköp är ett företag inom Axfoodkoncernen. Både Axfood och Hemköp utgår från FNs definition av hållbar utveckling. Hemköp strävar efter att minska matsvinnet. Hemköp är en av Sverige största matvarubutiker med både egna, lokala och internationella märken. Genom att välja Hemköp Matkasse väljer du mat som är bra för hälsan och tar hänsyn till djur och natur.