Färdiglagad mat och Matkassar

De flesta människor vet med största sannolikhet hur bekvämt det är att, lite då och då, beställa hemleverans av till exempel pizza. Speciellt de där dagarna då man helst inte vill flytta sig från soffan på hela dagen. Att få hem varm, färdiglagad mat ofta inom en timme från det att man beställt den, är en riktig vardagslyx som man definitivt borde unna sig lite då och då. Inom kategorin färdigmat finns det, förutom till exempel pizza och thailändsk mat, det nyttiga alternativet GI-Boxen.

Prova idag med 30% rabatt på de två första leveranserna. Aktiveras via "Beställ här"Mer InfoBeställ här!
Beställ via matkassen.com och få 50 kr extra rabatt. Mer InfoBeställ här!

Matkomfort erbjuder goda och näringsriktiga middagar för 1-8 personer. RABATTKOD: MATKASSEN ger 600 kr.

Mer Info


Beställ här!


Årstiderna Grön Logo
Från Årstiderna får du säsongens bästa ekologiska varor tillsammans med lättlagade recept. Beställ med 20% rabatt när du blir kund via Matkassen.com. Ange rabattkoden: OZZDXT


Mer InfoBeställ här!


Veckansmiddag logo
Flest typer av matkassar. 2-6 personer, 3-5 dagar. Unik rabatt 20% med VMM20 och klick på "Beställ här"Mer InfoBeställ här!

Ecoviva_topp_slogan
Gott, hälsosamt & ekologiskt. Sveriges mest prisbelönta matkassar. Barn och veg-alternativ finns! Klicka på "Beställ här" för 200 kr i rabatt!
Mer Info

Beställ här!
MatochRo LogotypeMatkassar i Stockholm, Göteborg, Skåne, södra Småland, Blekinge och södra Halland. 200 kr rabatt på prova på priset när du blir kund Använd rabattkoden MATKASSE200 Mer InfoBeställ här!
Mat.se LogoMatbutik och matkassar på nätet med hemleverans. Just nu 160 kr i rabatt med koden AFNYK160.Mer InfoBeställ här!
Mathem tabell logoStort utbud av mat på nätet och matkassar. Aktivera aktuell ny-kundsrabatt (150 kr) med NY150KR och klick på "Beställ här"!Mer InfoBeställ här!
Närproducerat och ekologiskt,2-6 personer, 3-5 dagar. 10% i unik rabatt plus premie värd 250 kr via rabattkod MATKASSENCOM10 och klick på "Beställ här"!Mer InfoBeställ här!
GI Boxens logotyp20 frysta måltider för lunch och middag 5 dagar i veckan i 2 veckor. Köp med 100 kr rabatt med rabattkoden matkasseMer InfoBeställ här!

Beställ förberedda matkassar med populär middagslösning från Matkomfort här!

Beställ och läs mer om färdiglagad mat från KlaraMaten.se här!

Beställ förberedda matkassar från Mat och Ro här!

Beställ GI-Boxen för 99 kr per dag här!

Läs mer om Onlinepizza här!

UPPEHÅLL FRÅN 1/1 2015 Beställ färdiga middagar i matkasse från Ellens Gryta här!

I GI-Boxen får ni varannan vecka hemleverans på 20 stycken frysta GI-maträtter som ni enkelt värmer i er mikrovågsugn eller vanliga ugn. Rätterna är planerade att räcka till lunch under alla veckans vardagar, samt middag mellan måndag och torsdag, i två veckors tid. Varje rätt är noga planerad och tillagad efter GI-modellen och ger er därför en garanti på nyttig, god kost som dessutom är till stor hjälp för den som vill minska i vikt. Förutom att det här alternativet är avsevärt mycket nyttigare än till exempel pizza så är det dessutom både billigare och ger er en betydligt mer varierad och inspirerande kost. GI-boxen är det perfekta alternativet för er som vill gå ner i vikt eller helt enkelt bara vill njuta av nyttiga och inspirerande rätter samtidigt som ni sparar väldigt mycket tid genom att varken behöva planera, handla eller laga maten.

Skillnaden mellan hemleverans av färdiglagad mat och hemleverans av matkassar är ganska stor. Matkassarna är också till för att minska vardagsstressen och hjälpa er att spara tid, men fokuserar dessutom mycket på att bidra med inspiration till kunderna. Med hemleverans av matkassar får ni, istället för färdiglagad mat, hem matkassar packade med färska råvaror samt tillhörande recept på hur ni lagar hela veckans middagsmat. Eftersom ni även här slipper lägga tid på veckans middagsplanering samt inhandlingen av råvarorna sparar även matkassarna er mycket tid. Dessutom blir ni förhoppningsvis stimulerade av att laga nya spännande rätter med råvaror som ni kanske inte använder er av så ofta. Ni lär er därför mycket om matlagning, råvaror och kryddor vilket ger er en bra inspiration och kunskap till de veckor då matkassen inte kommer.

De flesta matkasseleverantörer väljer att ha leverans varannan vecka eftersom undersökningar visar att majoriteten av kunderna vill ha det precis så. Att varannan vecka få maten både planerad och levererad och varannan få chans att låta sin egen kreativitet och inspiration bestämma över veckans middag är, enligt de flesta, det perfekta receptet på en mindre stressig och mer inspirerande vardag.