Färdiglagad mat och Matkassar

De flesta människor vet med största sannolikhet hur bekvämt det är att, lite då och då, beställa hemleverans av till exempel pizza. Speciellt de där dagarna då man helst inte vill flytta sig från soffan på hela dagen. Att få hem varm, färdiglagad mat ofta inom en timme från det att man beställt den, är en riktig vardagslyx som man definitivt borde unna sig lite då och då. Inom kategorin färdigmat finns det, förutom till exempel pizza och thailändsk mat, det nyttiga alternativet GI-Boxen.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta hösten enklare, snabbare och godare!

9.3

25% rabatt på första familjelådan

Better Feast gör det enkelt att äta hälsosamt.

9.0
Saknas en ingrediens? Köp den på matsmart

Alltid 20-90% rabat

Alla produkter du kan köpa i butiken, kan du hitta här

8.7

Lås upp koden för 20 % rabatt

Matkassen med mer valfrihet och högre kvalitet!

7.6
Behöver du några ingredienser? Beställ dem på Mathem
7.3

Beställ förberedda matkassar med populär middagslösning från Matkomfort här!

Beställ och läs mer om färdiglagad mat från KlaraMaten.se här!

Beställ förberedda matkassar från Mat och Ro här!

Beställ GI-Boxen för 99 kr per dag här!

Läs mer om Onlinepizza här!

UPPEHÅLL FRÅN 1/1 2015 Beställ färdiga middagar i matkasse från Ellens Gryta här!

I GI-Boxen får ni varannan vecka hemleverans på 20 stycken frysta GI-maträtter som ni enkelt värmer i er mikrovågsugn eller vanliga ugn. Rätterna är planerade att räcka till lunch under alla veckans vardagar, samt middag mellan måndag och torsdag, i två veckors tid. Varje rätt är noga planerad och tillagad efter GI-modellen och ger er därför en garanti på nyttig, god kost som dessutom är till stor hjälp för den som vill minska i vikt. Förutom att det här alternativet är avsevärt mycket nyttigare än till exempel pizza så är det dessutom både billigare och ger er en betydligt mer varierad och inspirerande kost. GI-boxen är det perfekta alternativet för er som vill gå ner i vikt eller helt enkelt bara vill njuta av nyttiga och inspirerande rätter samtidigt som ni sparar väldigt mycket tid genom att varken behöva planera, handla eller laga maten.

Skillnaden mellan hemleverans av färdiglagad mat och hemleverans av matkassar är ganska stor. Matkassarna är också till för att minska vardagsstressen och hjälpa er att spara tid, men fokuserar dessutom mycket på att bidra med inspiration till kunderna. Med hemleverans av matkassar får ni, istället för färdiglagad mat, hem matkassar packade med färska råvaror samt tillhörande recept på hur ni lagar hela veckans middagsmat. Eftersom ni även här slipper lägga tid på veckans middagsplanering samt inhandlingen av råvarorna sparar även matkassarna er mycket tid. Dessutom blir ni förhoppningsvis stimulerade av att laga nya spännande rätter med råvaror som ni kanske inte använder er av så ofta. Ni lär er därför mycket om matlagning, råvaror och kryddor vilket ger er en bra inspiration och kunskap till de veckor då matkassen inte kommer.

De flesta matkasseleverantörer väljer att ha leverans varannan vecka eftersom undersökningar visar att majoriteten av kunderna vill ha det precis så. Att varannan vecka få maten både planerad och levererad och varannan få chans att låta sin egen kreativitet och inspiration bestämma över veckans middag är, enligt de flesta, det perfekta receptet på en mindre stressig och mer inspirerande vardag.