Pappas matkasse

pappasmatkasse

Pappas matkasse – en tjänst för dig som vill leva enklare

Pappas matkasse levererar färdiglagad mat till sina kunder en gång i veckan, och erbjuder idag fyra olika matkassar. Som en av få leverantörer erbjuder de bland annat en vegetarisk matkasse och en kasse med mat som är extra rik på antioxidanter och mineraler, samt helt fri från laktos och gluten. Den sistnämnda matkassen kallas Smarta maten-kassen och är ett resultat från sammanslagningen med matkassen Framtidens mat. Pappas matkasse levererar idag till flera olika orter i norra Sverige, samt till Stockholm och Uppsala.

Vardagskassen och Lilla vardagskassen

Vardagskassen från Pappas matkasse innehåller fem färdiglagade rätter som kommer i sammanlagt 20 portioner. Det är varierad mat med både klassiska rätter och nya smaker. Rätterna värms enkelt upp i ugnen under 15 minuter, alternativt i mikrovågsugn i tre minuter. För den som lever ett stressigt liv så är detta en matkasse som kommer göra livet lite enklare. Det enda man behöver tillsätta till måltiderna är grönsaker eller en sallad. Lilla vardagskassen är lik Vardagskassen, men är som namnet antyder till för mindre hushåll. Med denna kasse får ni fem rätter uppdelade i 14 portioner, vilket gör att det är en perfekt kasse för två personer som kanske vill ta med sig en lunchlåda till jobbet dagen efter. Två av rätterna i Lilla vardagskassen är vegetariska.

Vegetariska kassen och Smarta maten-kassen

Den Vegetariska kassen från Pappas matkasse innehåller fyra rätter och totalt 16 portioner. Vissa av rätterna är färdiglagade, medan några av dem behöver tillagas efter medföljande recept. Smarta maten-kassen är en matkasse för dig som vill äta mat som är rik på mineraler och antioxidanter. Den här kassen är helt fri från gluten, laktos och mjölkprotein och innehåller fyra rätter om totalt 16 portioner.

På hemsidan för Pappas matkasse kan du läsa exempelmenyer samt ta reda på om de levererar till din adress.