Mat.se

Du får 100 kr rabatt med rabattkod Hej14 när du blir kund hos mat.se.

Mat.se Logo

Mat.se – matkassar och livsmedel på nätet

Mat.se är en sida för dig som vill slippa springa i butiker eller ta bilen varje helg för att storhandla. Du hittar alla livsmedel du behöver på deras sajt, och dessutom till samma priser som i butiken. När du handlar på Mat.se får du dock dina varor hemkörda ända till dörren. Du behöver inte skriva upp dig på ett abonnemang, utan kan enkelt handla precis så mycket eller så ofta som du vill. Mat.se erbjuder helt enkelt ett lite smartare och bekvämare sätt att handla på.mat.se
Mat.se är en matbutik med fullbreddssortiment och matkassar. JUST NU! Rabattkod som ger 160 kr i rabatt: AFNYK160

Mer Info


Beställ här!

Matkassar från Mat.se

Mat.se erbjuder idag tre olika matkassar, plus möjligheten att göra din egen matkasse. Kassarna planeras av kocken Michael Krantz och innehåller alltid råvaror av högsta kvalitet som i stor utsträckning produceras lokalt. De färdigplanerade matkassar som erbjuds är dels den populära Vardagskassen. Med denna kasse får du ingredienser och recept till fem måltider. Det är lättlagad och varierad mat där svensk husmanskost varvas med spännande ingredienser från olika delar av världen. Perfekt för familjen som vill ha nyttig och god mat som går fort att laga. För dig som gillar att sätta lite guldkant på tillvaron erbjuder Mat.se också en kasse de kallar Vardagslyx. Den här matkassen innehåller lite lyxigare ingredienser, samtidigt som recepten är relativt lättlagade. Slutligen kan du också välja Temakassen som innehåller fem måltider som varierar beroende på säsong.

 

Mat_se_-_Mat_seBeställ matkassar och lägg till egna ingredienser

Det praktiska med Mat.se är att du har möjlighet att dels prenumerera på deras härliga matkassar, men också att du kan lägga till andra ingredienser som du behöver. Med Mat.se har du allt på samma ställe. För att se exempel på veckomenyer, besök Mat.se. Där kan du också beställa din första provkasse och få reda på hur de aktuella priserna för matkassar och livsmedel ser ut.

mat se