Nätlivs

Oavsett om ni vill prova på en härligt färdigpackad matkasse, fylld av färska råvaror med tillhörande recept för veckans alla middagar, eller om ni hellre komponerar er egen matkasse med varor och ingredienser för hushållets kyl och skafferi, så är Nätlivs det perfekta valet. Nätlivs färdigpackade matkasse innehåller råvaror och recept för fem middagar till fyra personer. Denna planerade och packade matkasse kan ni självklart prenumerera på. Ni väljer då själva om ni vill ha hemleverans varje eller varannan vecka. För de som inte vill ha en löpande leverans går det även utmärkt att köpa enstaka matkassar när det passar. Hos Nätlivs finns ett tiotal varianter av matkassar att välja på och ni väljer helt enkelt den som faller er bäst i smaken. Innehållet i dessa matkassar byts dessutom ut med jämna mellanrum för att erbjuda kunderna en så varierad och balanserad kost som möjligt.

Här kan du läsa mer om Nätlivs

Oavsett vilken av Nätlivs matkasse ni väljer så innehåller de alltid en varierad kost, råvaror av högsta kvalitet och mycket färska grönsaker. Alla recept och veckomenyer är noga framtagna och provlagade av två kunniga dietister samt en erfaren kock. Recepten är enkla att följa och alla maträtter är framtagna för att passa hela familjen, utan att för den sakens skull bli för enkla eller vardagliga. Spännande, inspirerande och nyttig kost som dessutom är smakrik och faller de allra flesta i smaken.

Behöver ni även varor som olja, toalettpapper, tvättmedel eller schampo? Den här typen av artiklar beställer ni enkelt i samband med er matkassebeställning. På så sätt behöver ni inte ta er till butiken ens för att göra kompletterande inköp vilket är snällt mot miljön samt spar er ännu mer tid. För fruktälskaren finns det dessutom två härliga varianter av fruktkassar att beställa. En bas-kasse med frukter som banan, äpple och päron samt en lite lyxigare variant innehållandes exotiska frukter som till exempel ananas och melon. På nätlivs.se är det enkelt att beställa de varor man behöver till hushållet eller bli prenumerant på den färdigkomponerade matkassen. Redan på förstasidan hittar ni information om de färdiga matkassarnas pris, innehåll och leveransområden. Testa ni också!