Skånsk Matlycka

Beställ en matkasse som passar dig. Välj bland varianter som passar vardag eller helg för både små och stora hushåll. Skånsk Matlycka levererar till dig i södra Skåne. Detta flexibla och praktiska koncept har blivit särskilt uppskattat av dem som menar att matlycka kan handla om lokalt producerade delikatesser och typiska skånska råvaror. Kanske känner du till gården där mjölken i osten du äter har producerats. Skånsk Matlycka är ett förhållandevis litet företag med stor lokalkännedom.

Skånsk Matlycka på bordet

Skånsk Matlycka – Maten och recepten

Skånsk Matlycka är ett koncept som passar för de flesta tillfällen. Välj mellan Lyxig helg eller Bra vardag och komplettera med en kasse av basvaror så har du skapat goda förutsättningar för välsmakande och nyttiga måltider med en lokal, skånsk prägel. Företaget kombinerar vanliga och användbara råvaror och halvfabrikat med det där lilla extra som kan få en måltid att lyfta till gastronomiska höjder. Oavsett om det är fråga om en vanlig vardagsmiddag eller om en riktig finmiddag. Även du som bara beställer en kasse kan räkna med att den innehåller vad som behövs för kompletta måltider om du kombinerat med basvaror. Kassen Bra Vardag innehåller meny, recept och råvaror anpassade för fyra vardagar. Kassen Lyxig Helg räcker i tre dagar och kostar lika mycket, den har således lite mer påkostade artiklar.

Köpprocessen

Skånsk Matlycka täcker ett ganska stort geografiskt område. Om du bor i södra Skåne levereras din matkasse direkt till din dörr efter det att du beställt dina varor online på företagets hemsida. Du kan även hämta ut dina matkasse själv, vilket du då väljer vid beställning. Mycket smidigare än så kan det inte bli att handla mat. Vilka producenterna av matvarorna är framgår tydligt på menyerna. Det här är ett mycket enkelt sätt att köpa lokalt producerad mat.

Hemsidan

Skånsk Matlycka har lyckats bra med att skapa en användarvänlig och lättnavigerad hemsida. Man gör sin beställning via ett logiskt formulär där man gör sina val och fyller i adressuppgifter. Nu är det enkelt att köpa hem en bra matkasse i södra Skåne. Kassen innehåller allt du behöver för flera bra och nyttiga måltider. Hemsidan innehåller även föredömlig information om den trevliga matlagningsfilosofi som ligger bakom deras affärsidé. Företaget är även närvarande i sociala medier.

Företaget

På Skånsk Matlycka hittar du lokalt producerad mat och noga utvalda råvaror. Där kan du vara säker på ursprunget och kvaliteten. Skånsk Matlycka har på ganska kort tid blivit en framgångsrik aktör när det gäller livsmedel i södra Skåne. Malin Malmberg, uppvuxen på en gård utanför Tomellla, ligger bakom företaget och har ett bra kontaktnät med lokala producenter. Hon har även erfarenhet av en restaurangrörelse. Recepten i dessa kassar håller hög kvalitet.