Coop Matkasse

Coop matkasse och matbutik erbjuder hemkörning i bland annat Södertälje, Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Kalmar, Västerås och Norrköping. Utöver dessa orter även i stora delar av övriga Sverige – Klicka på bilden nedan för att se hur möjligheterna ser ut just där du bor!

coop matkasse

MatkasseRabattkod - 200 krPris - Kampanjpris
CoopOnline LogoCoop Online MatbutikVÅR150
Samt klick på "Beställ här!
200kr rabatt på ditt första köp
CoopOnline LogoFamiljekasse - 3 dagar, 4 personerNYKASSE19
Samt klick på "Beställ här!
449 -249
CoopOnline LogoFamiljekasse - 4 dagar, 4 personerNYKASSE19
Samt klick på "Beställ här!
599 -399
CoopOnline LogoFamiljekasse - 4 dagar, 2 personerNYKASSE19
Samt klick på "Beställ här!
449 - 249
CoopOnline LogoEkologisk - 4 dagar, 4 personerNYKASSE19
Samt klick på "Beställ här!
699 - 499
CoopOnline LogoEkologisk- 4 dagar, 2 personerNYKASSE19
Samt klick på "Beställ här!
549 - 349
CoopOnline LogoLaktosfria - 4 dagar, 4 personerNYKASSE19
Samt klick på "Beställ här!
599 - 499
CoopOnline LogoLaktosfria - 4 dagar, 2 personerNYKASSE19
Samt klick på "Beställ här!
449 - 249
CoopOnline LogoHälsokassen - 4 dagar, 4 personerNYKASSE19
Samt klick på "Beställ här!
699 - 499
CoopOnline LogoHälsokassen- 4 dagar, 2 personerNYKASSE19
Samt klick på "Beställ här!
549 - 349

Coop Matkasse

Coop Matkasse har ett stort olika typer av färdiga matkassar för 2 eller 4 personer. De matkassar de erbjuder är Familjekassen, Ekologisk, Laktosfri och Hälsokassen. Matkassarna innehåller 4 middagar per vecka och är bra om du känner för att få lite nya idéer på maträtter att laga för inspiration. Matkasse funkar bra även om man bara bara känner för att spara tid och energi på matplaneringen och lägga den på annat.

Hos Coop Online och Coop Matkasse väljer du själv om du vill beställa en enstaka matkasse eller om du vill påbörja en prenumeration med önskat intervall.

Coop Matbutik på nätet

I Coops matbutik kan du inhandla allt du behöver hemma framför datorn och få det hemkört när det passar dig. Har du inte testat att göra dina matinköp på nätet så kan det vara intressant att göra det. En fördel är att impulsköpen minskar vilket leder till mer effektivt handlande och planerande av maten.

Coop Online matbutik

Känner du för att få lite inspiration utan att för den sakens skull köpa en färdigpackad matkasse för hela veckan? Då finns det en massa recept hos  Coop via en smidig sökfunktion:

Receptsökning Coop Online

Coop Online Packat och klart

Färdigpackade paket för olika tillfällen hittar du i nätbutiken. Varför inte köpa ett färdigt kit för en 3-rätters middag med mat och recept för 339 kr för 4 personer eller en Grill-låda för 6-8 personer med Grillspett, potatis i folie och grillade grönsaker.

Coop Packat och Klart

Packat och klart är det även för de som ska bli småbarnsföräldrar. Coop har satt ihop ett babypaket för 299 kr som innehåller bland annat, våtservetter, baby schampoo och nagelsax med mer.

Coop Baby

Leveranskostnaden för hemkörningen går det ibland att få utan kostnad när det är såna kampanjer. Hemleverans kostar annars ca 49 kr. Betalning sker via kortbetalning, MedMera kort eller påfaktura via Klarna.