Handla24

Matkassar och livsmedel på nätet med Handla24

Handla24 är en tjänst som gör det möjligt att handla livsmedel från ICA på nätet. Du handlar till samma priser som i butiken, men får varorna levererade till din bostad. Med Handla24 kan du också prenumerera på olika matkassar. Vilka matkassar som du kan välja bland beror på vilken ort du bor på, men de flesta erbjuder minst en variant, ofta två. Handla24 är ett koncept som gör det lite enklare för dig att planera veckans middagar och köpa ingredienser till dessa. Väljer du en prenumeration på en matkasse så blir veckan ännu enklare, eftersom recepten planeras åt dig i förväg och ingredienserna väntar i en kasse vid din dörr varje måndag eller tisdag.

Vilka matkassar erbjuder Handla24?

Detta beror som sagt på vilken ort du bor på, men de flesta anslutna butiker erbjuder en femdagarskasse. Denna innehåller fem rätter för fyra personer och kan levereras hem till dig en gång i veckan, eller varannan vecka. Självklart kan du också välja att först prova på och göra en engångsbeställning. På vissa orter kan du också beställa en tredagarskasse, och i vissa fall också en fruktkasse som innehåller omkring 4 kg färsk frukt. Du har också möjlighet att beställa en helgmeny, vilket är en matkasse med lite lyxigare råvaror och recept som kräver lite mer tid än vardagsrätterna.

handla24

Var levererar Handla24?

För närvarande kan du beställa matkassar från Handla24 på flera orter i Götaland och Svealand, som till exempel Borås, Norrköping, Växjö, Örebro och Norrköping. Utbudet av livsmedel varierar mellan orterna, eftersom detta hänger på den anslutna ICA-butiken. På hemsidan kan du se en exakt lista över de orter som är anslutna, samt lägga din första beställning eller kolla in sortimentet av livsmedel. Där får du också reda på hur de aktuella priserna ser ut.