Viktväktarnas Matkasse

Viktväktarna har funnits som en organisation i över 50 år och hjälpt tusentals svenskar att nå sin idealvikt. Många känner till deras metod som går ut på att man räknar mat i så kallade ”points”. Antalet points är fördelat över dagen så att man bara äter exakt vad man behöver för att nå sin vikt, vare sig man bara behöver gå ned litegrann eller ska inleda ett större projekt. Nu har Viktväktarna inlett ett samarbete med den stora matkedjan City Gross, kallad Viktväktarnas matkasse, allt för att göra det ännu enklare för dig att leva ett medvetet liv.

viktväktarnas matkasse via city gross

Dessa två stora aktörer har slagit sina kloka huvuden ihop och tagit fram Viktväktarnas matkasse som är specialiserad för dig som vill ha äta hälsosam och inspirerande mat. Viktväktarnas matkasse består av fem måltider för två eller fyra personer. Alla recept i Viktväktarnas matkasse är noggrant uträknade efter points-metoden, så att du kan vara säker på att du inte får i dig mer än vad du behöver. Viktväktarnas matkasse och City Gross har gjort jobbet åt dig, du behöver inte räkna efter själv. Om ni är en familj där någon inte vill eller behöver tänka på vikten går det bra att äta en större portion eller lägga till något extra på tallriken. Utefter samma devis går det även att halvera portioner eller dela upp points precis som man vill. Viktväktarnas matkasse är ett smart redskap för dig som vill nå snabba resultat i viktminskning och ändå äta gott under tiden.

Viktväktarnas matkasse - Gör vardagen lättare

Viktväktarnas matkasse erbjuder färska råvaror direkt hem till dörren med 

Viktväktarnas matkasse och City Gross har lagt mycket energi på att ta fram ett lätt och hållbart sätt att äta och leva på. Viktväktarnas strategi är välkänd och erkänd sedan många år tillbaka. Nu har de med Viktväktarnas matkasse gjort det ännu enklare för dig som vill nå din idealvikt. På Viktväktarnas matkasse hemsida går det att se menyerna vecka för vecka, så att du på förhand vet vad du och din familj kommer att äta. De flesta recept är hämtade från Viktväktarnas stora arsenal, därför vågar de lova att detta kommer att fungera som medel att nå en lättare vardag. På Viktväktarnas matkasses Instagram kan du även följa Karin Nileskog som är kost- och utbildningsansvarig. Hon har coachat medlemmar i flera år och är den som väljer ut vilka måltider som kommer vara med i kommande menyer. Kort sagt är det enkelt för dig som kund att ta kontroll över din vardag, när du vet exakt vad du ska äta en vecka framåt. Viktväktarnas matkasse ger dig alltid färska råvaror och väljer ofta innehåll efter säsong. Till våren kan du räkna med fräscha vårprimörer som rabarber, sparris och rädisa. Viktväktarnas matkasse har ingen bindningstid och vill att du ska säga till endast sju dagar på förhand om du vill säga upp den, därför är det lätt att prova på denna matkasse. Som kund kan du välja mellan att få din matkasse levererad direkt hem till din hall eller hämta upp den i någon av City Gross alla butiker runtom i landet. Viktväktarnas matkasse är ett val för dig som vill ha en lättare vardag, på flera sätt.