Matkassar i Malmö

Bor man i Malmö har man privilegiet att kunna välja och vraka bland nästan alla olika matkasseleverantörer. Eftersom Malmö, med sina nästan 290 000 invånare, är den tredje största tätorten i Sverige, finns det en stor efterfrågan på matkassar och andra tjänster som bidrar till en lättare och mer inspirerande vardag. Mer tid i vardagen och ökad inspiration hos människor är två av matkasseföretagens största fokusområden och därför är det för de flesta aktörerna inom matkassar en självklarhet att finnas i så många städer som möjligt, och då framförallt i de större städerna.

  1. Middagsfrid 599 kr – Klicka Här!
  2. Linas Matkasse från 299 kr – Klicka Här!
  3. Ecoviva Matkasse från 639 kr – Klicka Här!
  4. Mathem – 150 kr i prova-på rabatt med koden NY150KR – Klicka här!
  5. GI-Boxen – Klicka Här!

Förutom Linas Matkasse, Middagsfrid och MatHem, som är tre av de absolut största leverantörerna av matkassar, finns det för Malmös invånare en lång rad andra, mer specialinriktade matkassar att ta del av.

GI-Boxen är en av de mest populära matleverantörerna bland personer som vill gå ner i vikt samtidigt som de njuter av god och nyttig mat. I dagens samhälle är vi allt mer hälsomedvetna och fler personer än någonsin tidigare lägger idag fokus på sitt fysiska välmående. GI-boxen skiljer sig åt från de andra matkasseföretagen på fler än ett sätt. Till skillnad från de andra matleverantörerna, där du får recept och färska råvaror som du sedan tillagar själv, erbjuder GI-Boxen färdiglagade GI-rätter som, för att öka förbränningen och mättnadskänslan, innehåller mycket protein samtidigt som de är snåla på kalorier. Boxens maträtter är tillagade av marknadens allra bästa råvaror, noga utvalda av GI-experten Ola Lauritzson.

Varannan vecka får kunden hem 20 stycken färdiglagade och frysta GI-rätter. Maträtterna räcker till middag fyra dagar i veckan och dessutom till lunch under alla veckans vardagar, under hela två veckors tid. Undersökningar visar att alla GI-boxens kunder är nöjda både när det kommer till smakupplevelse och viktnedgång. Faktum är att genomsnittet av GI-boxens användare har gått ner hela 4,5 kilo bara under den första månaden. Förutom god och nyttig mat, viktnedgång och ett ökat välmående, bidrar GI-boxen dessutom till en mer inspirerande och mindre stressfylld vardag. Under vardagarna behöver du varken tänka på att handla eller laga mat men på helgen får du däremot chansen att testa dina kunskaper i köket med hjälp av de inspirerande GI-recept som medföljer boxen. GI-Boxen levereras inte bara till Stockholm, Göteborg och en rad mindre städer utan självklart även till Malmö med omnejd.

Köp GI-Boxen Klicka här!