CDON Livsmedel

CDON Livsmedel är sidan för dig som är ute efter snabba matleveranser till rimliga priser. Den tidigare cd-giganten har breddat sitt utbud och kan nu erbjuda hälsosamma och välkända varumärken som är svåra att få tag i på andra platser. Förenkla din vardag och ät hälsosammare med några enkla klick. Leveranser i hela landet – Stockholm, Göteborg, Malmö eller Umeå – valet är ditt!

CDON Livsmedel – Maten och recepten

På CDON Livsmedel finner du ett brett utbud med mat från hela världen. Du kan enkelt anpassa sidan och få tillgång till produkter och recept som passar dina behov. Är du laktos- eller glutenallergiker? Föredrar du Fairtrade och ekologiska varor? Du finner alla alternativ på hemsidan, blandat med en härlig mix av recept och matinspiration. Fokus ligger på hälsosam mat som dessutom ska vara lätt att tillaga. Vare sig du vill gå ned i vikt eller bara äta nyttigare kommer du finna produkter till rabatterade priser som gör jobbet. Klicka dig vidare och få hem varorna levererade hem till dörren.

CDON livsmedel mat direkt hem

Köpprocessen

Det ska vara enkelt att handla hälsosam mat. På CDON Livsmedel finner du en strömlinjeformad hemsida där du på några klick får hem varorna du är ute efter. Välj snabbkassan eller registrera dig för att ta del av erbjudanden och personliga rekommendationer. Som registrerad kund kan du bland annat ta del av fri frakt och få återbäring på dina köp.

Hemsidan

När du handlar på CDON Livsmedel kommer du att få tips och inspiration som kommer att ta din matlagning till nya höjder. CDON gör personliga rekommendationer utifrån dina preferenser och du kan läsa andra kunders utlåtande om specifika produkter. Har du svårt att bestämma dig för vad du ska tillaga? Ta del av deras smaskiga recept!

Företaget

CDON har gått igenom många förändringar för att kunna erbjuda snabba matleveranser över hela landet, från södra Malmö till norra Umeå. Företaget som tidigare levererade böcker, film och cd-skivor har nu breddat sitt sortiment och du finner en rad välkända matvarumärken som är svåra att få tag i på andra platser. Ta del av en prisbelönt matvarusida med snabba leveranser.