Gastrofy

Gastrofy - gör din egna matkasse

Låt Gastrofy göra jobbet åt dig

I vår medvetna tid kan det kännas som att alla måste vara experter. Det finns metoder för allting och man sitter ofta uppe sent om nätterna och söker på lösningar för att göra sin vardag lättare. Det är här Gastrofy kommer in i ditt liv. Gastrofy är ett Stockholmsbaserat företag som vill göra det enklare för dig att handla hälsosamt och äta gott utefter dina behov. Det är en medlemstjänst där du kan välja mellan att få en leverans direkt hem till dörren varje eller varannan vecka. Gastrofy vill göra ditt liv så enkelt som möjligt, därför finns det ingen bindningstid och du kan avbeställa din leverans upp till dagen innan leverans. Alla recept är noggrannt utprovade av Gastrofys egna kockar och även här är valet ditt – du bestämmer hur många måltider du vill ha för hur många personer du vill. Är du nyfiken på att testa LCHF-kost? Det kan Gastrofy hjälpa dig med. Undrar du vad som paleo egentligen innebär? Även här kan Gastrofy bistå dig med både mat och information. Själva tjänsten kostar ingenting, utan du betalar bara för de varor du får hem. Gastrofy samarbetar med Coop vilket gör att de har ett brett utbud av ekologiska varor och välbekanta produkter. De följer gärna säsongens råvaror och gör sitt yttersta för att minska mängden processad mat. Gastrofy är ett naturligt val för dig som vill ta ett helhetsgrepp på din mat och rutin.

gastrofy logoFrån Gastrofy väljer du själva vilka recept och menyer din matkasse skall innehålla. Du kan byta ut recept och lägga till mer än 5000+ varor från Coop. Klicka på "Beställ här" för aktuellt erbjudande!


Mer InfoBeställ här!

Gastrofy – Mer än en matkasse

Gastrofy är mycket mer än en simpel matkasse. Det är ett helt forum på internet där du kan byta ut recept, lägga till produkter, ändra leveranstid och självklart upptäcka nya metoder. Man kan även prenumerera på en viss kock och läsa artiklar om trender i matlagning. Eftersom Gastrofy har ett tätt samarbete med Coop kan du som kund köpa allt från vanliga matvaror till hushållsartiklar. Detta företag har ett eget namn för sina kunder – ”gastronaut”. Upptäck alla världens möjligheter bekvämt framför datorn eller via appen på din telefon. Ju längre du använder Gastrofy desto mer kommer ni lära känna varandra och de kan anpassa sina menyer efter din smak. Gastrofy framhåller att den maten du får hem och äter ska vara relevant för just dig, därför kommer du inte få onödiga produkter eller irrelevanta förslag. Bli en gastronaut om du vill ta del av nya metoder och lära dig saker såsom att göra egen mandelmjölk eller steka en perfekt köttbit. Allt går att finna på deras stora forum på internet. Gastrofy håller sig ajour med de senaste trenderna kring mat och hälsa, till exempel kan du läsa många inspirerande recept om konceptet ”Köttfri måndag” som blev populärt för några år sedan. Vill du bli mer medveten om hur din egen konsumtion påverkar både dig, din familj och världen ska du besöka Gastrofys hemsida och ge matkassen ett försök. Gastrofy finns till för dig och har bland annat intressanta reportage om hur man minskar sitt sötsug och hur man får sina barn att äta grönsaker. Kort sagt är Gastrofy ett enkelt val för den som har ett holistiskt synsätt på mat och livsstil.

 

Bild på Gastrofy