MatHem

Hos Mathem kan man idag inte bara välja mellan en rad olika färdiga matkassar, utan man har även möjligheten till att när man känner för det, själv plocka ihop varorna till sina egna kassar. På så sätt kan man få det bästa av två världar. Har man varken tid eller inspiration till att äta så hälsosamt och varierat som man önskar finns det ett stort utbud av olika, helt färdiga matkassar. Vill man ibland kunna påverka urvalet själv, så kan man plocka ihop sina helt egna matkassar precis som i den klassiska matvarubutiken.

MatHems matkassar kallas numer för Tastelines Matkasse.

Behöver du några ingredienser? Beställ dem på Mathem
7.2

Mathem Matkassar

Att äta gott, nyttig och ekologiskt om man så vill ska inte behöva vara svårt. Tillsammans med Mathem kan man utan någon större ansträngning få hem familjens personliga favoritprodukter utan något krångel. Med egna, handplockade varor i matkassen kan man plocka ihop ingredienserna till det där speciella som man kommit på att man vill laga ihop, men fortfarande utan att man behöver springa runt och stressa i butiken och bära hem tunga matkassar.

Precis som med alla Mathems produkter får man dem levererade direkt till dörren och behöver därför inte tänka på så mycket annat när man väl har lagt varorna i varukorgen på hemsidan och genomfört beställningen. Fördelen är att man inte behöver springa mellan hyllorna i butiken för att leta efter det man söker, istället kan man lätt bläddra mellan olika varugrupper eller söka direkt på sidan efter den vara som man söker efter. Lätt och smidigt.

De varor som man kan välja mellan när man plockar ihop sin egen matkasse liknar med hjälp av de 10 000 olika varor som finns hos Mathem, det utbud som man möter i en traditionell matbutik. Här finns alltså alltifrån barnmat och produkter för småbarnsfamiljen, frukt och grönt och de mesta från snackshyllan inför helgens mys och umgänge.

Beställ Mathem – Klicka här!

Här kan du läsa allt om hur du registrerar inför ett köp hos MatHem:

Registreringsprocess MatHem