Matkassar i Stockholm

MatkasseRabattRabattkodBeställ här
LINAS MATKASSE<350 kr20% rabatt på dina matkassar. Rabattkod NYKUND20 eller klicka på "Beställ här" för att aktivera rabattenBeställ här!
LINAS MATKASSE200 - 320 kr20% rabatt på dina matkassar. Rabattkod NYKUND20 eller klicka på "Beställ här" för att aktivera rabattenBeställ här!
LINAS MATKASSE200 - 320 kr20% rabatt på dina matkassar. Rabattkod NYKUND20 eller klicka på "Beställ här" för att aktivera rabattenBeställ här!
MIDDAGSFRID296 -346 krMCOM50 eller klicka här!Beställ här!
MATKOMFORT600 krMATKASSENBeställ här!
ECOVIVA200 krMKC200Beställ här!
ICAs MatkasseBeroende på ortSe under mer info!Beställ här!
MatHem150 kr i rabatt med NY150KR och klick på "Beställ här".Aktiveras med klick på "Beställ här"!Beställ här!
Bra Mat Hemma100 krBRAMCOM100Beställ här!
Årstiderna20%OZZDXTBeställ här!
GI boxen100 krmatkasseBeställ här!
Mat&Ro200 krMATKASSE200Beställ här!
Mat.se160 krAFNYK160Beställ här!
Vår Mat2 fruktkassar. Värde 198 krMKCOMFRUKTBeställ här!

Hemleverans av färdigplanerade matkassar och recept är en tjänst som trots sina få år på nacken har blivit så pass populär och uppskattad att det redan finns ett relativt stort antal välkända aktörer på marknaden som valt att specialisera sig på just detta. Trots att många av matkasseleverantörerna än så länge endast levererar till de största orterna i Sverige så finns det flera av dessa företag, som till exempel Middagsfrid och Tasteline, som redan levererar till ett stort antal mindre orter över hela landet.

  1. Middagsfrid 599 kr – Klicka Här!
  2. Linas Matkasse 499 kr – Klicka Här!
  3. MatKomfort middagslösning unik prova-på-rabatt (värde 945 kr) med rabattkod – Klicka Här!
  4. COOP Online; Färdig matkasse eller välj helt själv i matbutiken. 200 kr rabatt m rabattkoden: nykasse19. Alt vår150 för 150 kr i rabatt på första köpet över 800 kr i butiken! – Klicka här!
  5. Tastelines Matkasse 499 kr – Klicka Här!
  6. GI-Boxen – Klicka Här!

Som boende i Stockholm kan man vara säker på att, oavsett vilket matkasseföretag man tycker passar ens behov och önskemål bäst, kunna ta del av denna tjänst eftersom alla matleverantörer har valt att erbjuda hemkörning i Stockholm med omnejd.

I Stockholm bor det drygt 860 000 invånare och för många av dessa är vardagen stressig på grund av småbarn, heltidsarbete och allt annat som hör livet till. Även då många invånare i mindre orter självklart har samma livssituation som personer boende i Stockholm så är, på grund av det stora antalet människor i vår huvudstad, behovet och efterfrågan av tjänster som underlättar vår vardag och sparar oss tid större i Stockholm än på de mindre orterna. Förutom om att många unnar sig själva tjänsten att få middagsmaten både planerad, packad och hemlevererad så har det, i och med att Handelns utredningsinstitut valt att utse Matkassen till årets julklapp 2011, dessutom blivit allt mer populärt att även unna sina stressade vänner denna inspirerande och tidssparande tjänst i present.

Oavsett om du är vegetarian, diabetiker, vill gå ner i vikt eller bara äta hälsosam och god mat som dessutom ger dig inspiration och motivation i vardagen så finns det en matkasse- eller låda som passar just dig och din familj. Läs mer om de olika matkasseleverantörernas visioner, värderingar och villkor här på Matkassen.com för att hitta den som uppfyller just dina önskemål.

Köp Middagsfrid – Klicka Här!