Delitea.se

Köp ekologiska delikatesser på nätet från Delitea. Fri frakt, låga priser och stort sortiment. De levererar från norr till söder, bland annat till Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Luleå. Välj bland en lång rad miljövänliga och nyttiga godsaker till mycket bra priser. Sortimentet är brett och har något för alla smaker.

Delitea.se

Delitea.se – Maten och recepten

Söker du varor till bra priser och som dessutom är snälla mot miljön? Delitea.se har ett mycket brett utbud av ekologiska och fräscha varor från en rad olika tillverkare. Här hittar du allt från kaffe, te och marmelader till drycker, kryddor, bröd och nötter. I sitt sortiment har Delitea även inkluderat varor för den som lider av överkänslighet eller allergi mot specifika ämnen. Du hittar laktosfritt, äggfritt, glutenfritt och även varor fria från mjölkprotein. Se till att alltid slänga ett öga på kampanjer och topplistan för att hitta prisvänliga varor av hög kvalitet. Söker du det lite mer exotiska finns även ett utbud av varor för tillagning av mat från andra länder.

Köpprocessen

Hos Delitea.se kan du shoppa i lugn och ro från ditt eget hem. Lägg de varor du vill i din varukorg, välj hur du vill få ditt paket levererat och slutför din beställning. Det erbjuds även möjligheten att kunna prenumerera på de varor som du använder dig av ofta. Du kan välja mellan betalningsalternativ såsom delbetalning, faktura, kortbetalning och direktbetalning.

Hemsidan

Delitea.se är en lättnavigerad hemsida med tydliga bilder på alla produkter och utförlig information om varje vara. Här hittar du allt från bitbröd, olivolja och protein bars samt ekologiska och allergivänliga varor. Att hitta det du söker blir enkelt med hjälp av lättöverskådliga kategorier. Du kan även söka på varumärke.

Företaget

Med ett ekologiskt utbud och klimatsmarta transporter är Delitea ett miljömedvetet företag. Här har man tagit hänsyn till dina behov samtidigt som man tänkt på miljön. Hos Delitea.se kan även den som lider av allergier eller överkänslighet hitta de varor de behöver till ett mycket bra pris. Du får också alltid snabb leverans av dina varor.