Hemmamålet

100 kr unik rabatt hos Hemmamålet via matkassen.com. Ange rabattkoden MCOM100 när du blir kund så får du rabatten. Beställ Hemmamålet här!

sidhuvud hemmamålet

Stöd lokal idrott – samtidigt som du äter gott!

Hemmamålet levererar matkassar till västra Götalandsregionen och värnar samtidigt om lokala idrottsföreningar. Konceptet går ut på att du för varje matkasse du beställer automatiskt skänker 25 kronor till en lokal idrottsförening. Du väljer själv vilken förening eller lag som du vill stödja, och får samtidigt god och nyttig mat levererad till din dörr. För den som ännu inte upptäckt fördelen med att prenumerera på en matkasse så börjar det bli hög tid. Att planera varierade, näringsrika och goda måltider till hela familjen varje vecka är inte det lättaste, särskilt när man samtidigt kanske ska hämta och lämna barnen på dagis eller skola. Med en matkasse från Hemmamålet slipper man springa i matbutiker efter jobbet, eller oroa sig över vad man ska hitta på till middag. Samtidigt stödjer man alltså lokala idrottsföreningar. En perfekt kombination av nytta och nöje!

Vad innehåller matkassen från Hemmamålet?

Hemmamålet strävar efter att hela tiden använda sig av lokalt producerade råvaror och svenskt kött. Genom att köpa in närproducerade ingredienser så minskar man belastningen på miljön, samtidigt som man stöttar lokala affärsverksamheter. Matkassen från Hemmamålet innehåller ingredienser och recept för fem måltider till fyra personer, och du får kassen levererad till dörren varannan vecka. Du har också möjlighet att lägga till deras fruktkasse på 4,5 kg. Blandad färsk frukt gör att man alltid har ett gott och nyttigt mellanmål hemma.

Var levererar Hemmamålet?

För närvarande levererar Hemmamålet matkassar till västra Götaland, även om målet är att expandera och bli rikstäckande. För dig som vill stödja en god sak samtidigt som du gör ditt eget liv lite enklare, bekvämare och godare, är Hemmamålet en perfekt lösning. Besök deras hemsida för att få reda på hur du gör för att beställa.