Matkassar i Göteborg

Med stadens drygt 500 000 invånare är Göteborg Sveriges näst största stad och här finns det garanterat något för alla. När det kommer till leverantörer av matkassar är utbudet i princip lika stort i Göteborg som i vår huvudstad. Näst intill alla aktörer på matkassemarknaden har nämligen valt att finnas tillgängliga för göteborgarna.

  1. Middagsfrid 599 kr – Klicka Här!
  2. Linas Matkasse från 299 kr – Klicka Här!
  3. Ecoviva ekologiska matkassar – 200 kr i prova-på rabatt med rabattkoden MKC200 – Klicka här!
  4. COOP Online; Färdig matkasse eller välj helt själv i matbutiken. 200 kr rabatt m rabattkoden: nykasse19. Alt vår150 för 150 kr i rabatt på första köpet över 800 kr i butiken! – Klicka här!
  5. Mathem – 150 kr i prova-på rabatt med koden NY150KR – Klicka här!

Matkassen är tjänsten som passar precis alla människor, oberoende av livssituation. Oavsett om man är singel, sambo, förälder eller student så kan man behöva lite extra inspiration och motivation i vardagen, inte minst när det kommer till matlagning och råvaror. Att matkasseleverantörerna planerar maträtterna, hittar de allra bästa råvarorna, packar din kasse och dessutom kör hem maten och recepten hela vägen till din dörr ger dig även betydligt mer tid och mindre stress i vardagen.

Även då vissa av matkasseföretagen har valt en speciell inriktning, som till exempel GI-mat eller vegetarisk mat, så har merparten av leverantörerna valt att satsa på traditionell mat som kött- och fiskrätter. Gemensamt för alla aktörer på marknaden är att de erbjuder bra, och ofta ekologiska eller närodlade, råvaror. Du kan därför vara säker på att du, oavsett vilken matkasse du väljer, får hem recept på hälsosam kost och färska råvaror utan onödiga tillsatser.

Bor man i Göteborg har man många olika matkasseföretag att välja mellan. Även då grundtanken är densamma hos de flesta aktörer så skiljer de sig lite åt när det kommer till pris, värderingar, inriktning och leveransvillkor. Att läsa på om de olika företagen innan man beställer kan därför vara en god idé.

Middagsfrid, som var det första företaget att erbjuda hemleverans av färdigpackade och planerade matkassar, startade så sent som 2007. Trots att det här är en tjänst med bara några få år på nacken har de redan blommat upp nästan oändligt många bra och pålitliga matkasseföretag. Allt från matkassar som hjälper dig gå ner i vikt eller bygga muskler till kassar med mat för dig som har diabetes eller är vegetarian. Så oavsett om du vill ha traditionell men samtidigt inspirerande mat eller om du har speciella preferenser när det kommer till kost och träning så finns det definitivt en kasse eller låda för dig som bor i Göteborgsområdet

  1. Middagsfrid 599 kr – Klicka Här!
  2. Linas Matkasse 499 kr – Klicka Här!
  3. Mathem – 150 kr i prova-på rabatt med koden NY150KR – Klicka här!