Årstiderna

Årstiderna är ett ekologiskt lantbruksföretag som erbjuder lådor och matkasse med säsongens ekologiska råvaror. Leverans kan du få i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Örebro. Årstiderna erbjuder 100% ekologiska matkassar och när du köper via matkassen.com får du 20% rabatt när du blir kund genom att ange rabattkoden: OZZDXT. BESTÄLL MED 20% RABATT HÄR!

Årstiderna Logoype

Matkasse från Årstiderna

Dessa matkassar kan du beställa för 1-4 personer.


Vegetariska Matkassen

Vegetariskt och ekologiskt
Beställ här!

Flexitariska Matkassen

Vegetariskt samt fågel och fisk
Beställ här!

Veganska Matkassen

Veganskt med fokus på smak och hälsa
Beställ här!

Idén som Årstiderna har är att fylla en ekologisk låda i trä med säsongens fräschaste ekologiska råvaror och därtill lättlagade välpassande recept för respektive innehåll, leverera lådan hem till din dörr. Årstidernas mål är att kunden ska få sina råvaror utan mellanhänder och så snabbt som möjligt. Årstiderna vill att råvaran ska förarbetas så lite som möjligt och att leveransen sker med så få transporter som möjligt.

Olika matkassar via Årstiderna

Årstiderna flera olika matkassar.  Några av matkassarna är: Orginalkassen, Hälsomatkassen och Vegetariska matkassen, Världskassen och vegankassen. När du beställer från Årstiderna kan du enkelt välja antal personer, datum och liknande. Du får med bakgrund i de valen förslag på passande alternativ.

Vegetarisk matkasse

Här finner du goda och mättande vegetariska rätter för män, kvinnor och barn, det vill säga hela familjen! Sanne Venlov är kocken bakom den här matkassen och hon fokuserar på goda, nyttiga och klimatvänliga gröna rätter.

Vegetariska matkassen innehåller spännande recept på mat som tar trekvart att laga. Lådan innehåller ”som vanlig” Årstidernas grönsaker, goda ekologiska kolonialvaror och mejeriprodukter.

Hos Årstiderna kan du även beställa extra varor i form av ett visst urval av styckevaror.

Veganska Matkassen

Fokus på god smak, hälsa, klimatvänlighet och självklart helt gröna rätter.

Världsmatkassen

Det här är en matkasse som numer utgått. Vi har sett en del intresse för den här matkassen så därav kommer lite information om vad den innehöll. Här var det fokus på hälsomsamma och kryddiga rätter med urgan känsla. Här erbjöds mat från världens alla hörn. Mycket variation med italienskt ena dagen och asiatiskt andra dagen. Den här kassen var utan fläskkött.