Familjekasse

För den som söker matkassar som täcker behovet för ett större hushåll så är en familjekasse ett bra och tillräckligt alternativ. En familjekasse innehåller råvaror och recept på intressanta maträtter eller redan färdiglagade middagar som ska tilltala såväl stora som små. När man beställer ett familjealternativ kan man förvänta sig en matkasse innehållandes intressanta, lättlagade rätter och spännande recept, men också mer barnvänliga matinslag. En familjekasse, med 3 till 5 middagar avsett för 4 personer, är ett av de vanligaste inslagen i sortimentet hos de flesta matleverantörer. Maträtterna i en familjekasse är ofta speciellt anpassade och framtagna för dig med barn, så att man ska kunna laga mat från grunden som även de minsta i familjen kommer att tycka om.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta hösten enklare, snabbare och godare!

9.4

En familjekasse underlättar i vardagen

Matleverantörerna MatHem, City Gross (med Bamses Matkasse), Linas Matkasse, Ecoviva och ICAs Matkasse är tre av aktörerna som varje vecka presenterar nya spännande menyer och goda matrecept med råvaror som kött, fågel, fisk och grönsaker – allt som kan gynna dig som vill uppleva en mindre stressad familjevardag. Middagsfrid och Matkomfort är två andra populära matbutiker och alternativ på nätet. Matkomfort skiljer sig från andra matkasseföretag på så vis att de inte endast erbjuder en matkasse med recept och ingredienser – de förbereder även och tillagar maten så långt det är möjligt utan att tumma på varken smak eller kvalitet. Det ingår fyra middagar som levereras hem till kundens dörr. Med inspirerande maträtter och enkla tillagningar kan du enkelt beställa en familjekasse med noga utvalda råvaror och recept levererat direkt hem till dörren. En familjekasse finns oftast också med tillval av gluten- eller laktosfria råvaror, så man ska alltid jämföra de olika alternativen för att tillgodose sig just det innehåll man söker. Se till att få njuta av härlig hemlagad mat som du själv tillagat med hjälp av läckra recept och fräscha råvaror som levereras direkt hem till din dörr.

Ecovivas Barnvänlig matkasse innehåller råvaror och recept med 4 (vuxen-)portioner för 4 dagar. Matkassen innehåller ekologiska, säsongsbetonade och närproducerade kvalitetsråvaror med i snitt cirka 90% miljömärkt/ekologiskt. Maten är varierad och näringsdeklarerad. Ecovivas middagstjänst har i flera sammanhang blivit ”bäst i test” av olika matkassar och nominerad för olika utmärkelser för sin goda, hälsosamma och ekologiska mat. Den ekologiska barnvänliga matkassen till alla familjer som värnar sina barns hälsa högst – med god, enkel, ekologisk och varierad middagsmat hem till dörren.

Bamses Matkasse från City Gross introducerades hösten 2015 där City Gross tar ett nytt grepp bland annat Bamse, pyssel och en större del färdig-förberedda råvaror som ofta är ekologiska!