Bra mat hemma

Bra Mat Hemma logo

Matkassar för hela familjen från Bra mat hemma

Bra mat hemma är en leverantör av matkassar som sedan 2009 har gjort livet lite enklare, nyttigare och godare för många familjer. Företaget är huvudsakligen verksamt i Värmland, men levererar numera också matkassar till Stockholm med förorter. Konceptet går ut på att man en gång i veckan skickar ut matkassar fullproppade med ingredienser till lättlagade och goda recept till hela familjen. I dagsläget finns det fyra olika matkassar att välja mellan, och som en av få aktörer på marknaden för matkassar kan Bra mat hemma erbjuda en LCHF-kasse och en matkasse för laktosintoleranta.

Vad innehåller matkassarna från Bra mat hemma?

Den mest kompletta matkassen som du kan beställa från Bra mat hemma är Premiumkassen. Med en prenumeration på denna kasse så slipper du komplettera med egna ingredienser eftersom allt redan är uppmätt i exakt mängd. Du behöver alltså inte bekymra dig om att ha basvaror som olja eller ris hemma, utan kan känna dig säker på att du har alla ingredienser till veckans måltider i din leverans.

Familjekassen från Bra mat hemma – lättlagad mat som passar barnen

För dig som har barn så är Familjekassen ett säkert kort. Du får fem middagar för fyra eller sex personer, och rätterna är anpassade för att de dels ska vara lättlagade, men också för att barnen ska tycka om dem. Med denna matkasse försäkrar du dig om att hela familjen äter varierat och nyttigt under hela veckan.

LCHF-kassen och låglaktoskassen

Bra mat hemma erbjuder två matkassar för den som ställer särskilda krav på sin mat. Med LCHF-kassen får du mat med få kolhydrater och mycket fett, medan du med låglaktoskassen slipper byta ut vissa mejeriprodukter mot alternativ som är fria från laktos eller innehåller en låg laktoshalt.

För att se exempel på olika recept som matkassarna från Bra mat hemma innehåller kan du besöka deras hemsida, där du också kan kolla så att de levererar till din ort.