Mat och Ro

Mat & Ro är matkasseleverantören för dig som bor i Stockholm, Göteborg samt södra Sverige. Med leveransorter från Trelleborg och Ystad upp till Laholm, Älmhult, Karlshamn och Olofström täcker man större delen av landets södra delar. Sedan vintern 2016 levererar Mat&Ro även i Göteborg.  På Mat och Ros hemsida finns en fullständig lista över alla orter man levererar till. Mat & Ro arbetar för att göra vardagen lite enklare för familjer och hushåll, genom att planera och göra inköp inför veckans måltider. Matkassarna packas med ingredienser och recept för fem middagar och levereras hem till kundens dörr varje måndag. Hos Mat&Ro kan du välja att få mat för 2, 4 eller 6 personer.

Via Matkassen.com får du 200 kr extra rabatt när du blir kund genom att använda vår rabattkod MATKASSE200:

Typ av kasseMatkasseProva på pris med vår rabattkodRabattkod 
5 middagar 2 personerFamiljekasse laga själv359 kr MATKASSE200Beställ här!
5 middagar 4 personerFamiljekasse laga själv359 kr MATKASSE200Beställ här!
5 middagar 4 personerBarnens bästa matkasse359 kr MATKASSE200Beställ här!
4 middagar 2 personerKockens förberedda kasse359 kr MATKASSE200Beställ här!
4 middagar 4 personerKockens förberedda kasse359 kr MATKASSE200Beställ här!
5 middagar 2 personerWellnesskasse359 kr MATKASSE200Beställ här!
5 middagar 4 personerWellnesskasse359 kr MATKASSE200Beställ här!
4 middagar 4 personerEkologisk vegetarisk matkasse359 kr MATKASSE200Beställ här!
5 middagar 2 personerLCHF matkasse359 kr MATKASSE200Beställ här!
3 middagar, 4 personer3-dagars mix359 kr MATKASSE200Beställ här!

Mat och Ro

Matkassar hos Mat & Ro

Det finns ett stort urval av matkassar på menyn här.  Familjekassen, Lågkalori-kassen (LK-kassen), barnkassen ”barnens bästa favoriter” och kockens förberedda för att omnämna några. Den förstnämnda, Familjekassen, är speciellt utvecklad och anpassad för att passa barnfamiljer. I den finner man recept på god och näringsrik husmanskost, och den kan dessutom fås helt laktosfri. LK-kassen passar bra för den som föredrar grövre och långsammare kolhydrater, som ger en längre mättnadskänsla och en lägre insulinproduktion. Den här typen av kost minskar dessutom sötsuget, vilket många uppskattar.

Barnkassen är framtagen med barnens smakpreferenser i fokus. Den fungerar dock bra till hela familjern.

För att bli kund hos Mat & Ro kan du gå in på deras hemsida och klicka på ”Bli kund”-knappen uppe i det högra hörnet. En bra investering som ger dig tid åt annat än att planera middagar och vistas i mataffären.

Bli kund hos Matochro

Maten levereras hem till er dörr i en obruten kylkedja genom samarbeten med Citybudet, Lundins Åkeri, Tonys budbilar och C4 transport. I det fall du inte är hemma när leveransen kommer lämnas den på trappen eller på annan överenskommen plats.

Mat och Ro levererar matkassar i Stockholm, Skåne, södra Småland, Blekinge och södra Halland. Nedan ser du Mat&Ros upptagningsområde i de södra delarna av landet:

Mat och Ro leveransområde