Matkassen.se

Bakom Matkassen.se står några engagerade småbarnsföräldrar som vet precis hur svårt det kan vara att få in planering och inköp av veckans middagsmat i det ofta fullspäckade veckoschemat. Att det även kan vara svårt att hitta inspiration till hälsosam och varierad kost, som barnen dessutom tycker om, gör att allt fler familjer fastnar i en spiral av ensidig kost innehållandes för mycket halvfabrikat och för lite grönsaker och högkvalitativa råvaror.

Här kan du läsa mer om Matkassen.se

Matkassen.se har tagit fram två olika varianter av matkassar. Matkassen standard och Matkassen plus. Båda matkassarna innehåller veckomenyer med recept på samma maträtter. Skillnaden är att Matkassen standard bygger på en kolhydratfattig kost där den pasta, potatis och ris, som ingår i Matkassen plus, istället är utbytt mot sallad och grönsaker. Båda dessa varianter innehåller råvaror och recept till fem middagar för fyra personer. Leveransen av matkassarna sker på måndagskvällar, varannan eller var fjärde vecka, helt utifrån era önskemål.

Ambitionen är att Matkassens kunder ska få nyttiga, smakrika och balanserade maträtter till ett mycket bra pris. Att dessutom leverera ordentliga portioner som mättar även den mest aktiva familjen är en självklarhet för personerna bakom Matkassen.se. Alla recept är lätta att följa och oftast tar maträtterna, som mest, 30 minuter att tillaga. En av middagarna är, vad Matkassen.se kallar för, en dubbelmiddag. Denna maträtt tillagas alltså en kväll men räcker sedan till middag för hela familjen under två kvällar. Den kväll i veckan som familjen har minst tid över, till exempel på grund av träning eller liknande, kan ni alltså passa på att äta den andra, redan färdiglagade, halvan av dubbelmiddagen. Varje matkasse innehåller alltså ingredienser till fyra olika maträtter men som räcker till fem middagar.

Matkassen.se erbjuder hemleverans av sina matkassar för boende i Stockholm, Uppsala och Västerås. För att bli kund hos Matkassen.se är det lättast att besöka hemsidan där man sedan klickar sig vidare på ”Prova Matkassen nu!”-knappen som guidar en genom alla nödvändiga steg i processen. Lycka till!