ICA Matkassen

Som kund hos ICA Matkassen kan man känna sig trygg. När du köper matkasse får du ICA poäng och det är ingen bindningstid. Meddela 8 dagar innean leverans för avbeställning. ICA har länge arbetat med råvaror och kvalitetsprodukter och har därför en stor kunskap och erfarenhet vad gäller kost, näring och smak. ICAs egna kockar och dietister arbetar heltid med att ta fram recept, smaker, råvaror och menyer för att kunderna varje vecka ska få en smakupplevelse som passar hela familjen, samtidigt som både recept, råvaror och tillagningsmetoder varierar från vecka till vecka för en ökad inspiration och variation.

Matkasse+dagarPortionerPris-KampanjprisBeställ här
Familj, 3 dagar4Från 299 kr*Beställ här!
Familj, 3 dagar6Från 399kr*Beställ här!
Familj, 5 dagar4Från 399 kr*Beställ här!
Inspiration, 3 dagar4Från 299 kr*Beställ här!
Vego, 3 dagar4Från 299 kr*Beställ här!
Inspiration, 4 dagar4Från 399 kr*Beställ här!
Inspiration, laktos- och glutenfri, 3 dagar4Från 299 kr*Beställ här!
Bistro, 2 personer2Från 299 kr*Beställ här!

Ica Matkasse

Förenkla din vardag med ICA Matkasse

Läs mer om vad som gäller för ICA Matkassen i ditt område.

Eftersom ICA Matkassen inte har någon bindningstid är det ett perfekt sätt att komma igång och hitta ny inspiration till matlagning. Det är lätt att fastna i ett matlagningsmönster där man i stort sett varierar mellan samma fem maträtter varje vecka och känner sig låst och oinspirerad. För vissa räcker det att ha ICA Matkassen hemma under en vecka för att hitta tillbaka till intresset och inspirationen för matlagning. För andra personer är det perfekt att ha kassen varannan vecka för att regelbundet matas med nya tips och smaker som de sedan kan använda sig av under de veckor då matkassen inte levereras.

Här kan du läsa mer om hur det fungerar med ICA Matkasse

För den som har just brist på inspiration har ICA tagit fram en inspirationskasse där kunden får laga alla rätter från grunden, prova många nya smaker samtidigt som recept och råvaror är utvalda för att rätterna ska vara lättlagade. En perfekt kasse för den som vill hitta gnistan och motivationen till matlagning utan att för den sakens skull spendera mer tid i köket.

Barnfamiljernas absoluta favorit! Vår familjekasse rymmer både vardagsklassiker och nya, lättlagade favoriter för fyra eller sex personer. Alla recept är dessutom provlagade och näringsberäknade av ICAs kockar.

Om du har någon i familjen som är laktos- eller glutenintolerant så kan du läsa mer om det här.

Oavsett vilket leveranssätt och matkasse man faller för så kommer man men största sannolikhet inte att bli besviken. Eftersom ICA även har valt att satsa på specialkassar för de med laktosintolerans och glutenallergi finns det kassar som passar de flesta behov.