Framtidens Mat

Alternativ för Framtidens Mats matkasse

Framtidens mat är ett utmärkt alternativ för familjer i Stockholm och Uppsala som är trötta på den eviga frågan ”vad ska vi äta till middag?”, som inte finner något större nöje i att åka och handla på svettiga stormarknader samtidigt som hundratals andra och som vill ha mer tid över till annat, som träning, plugg eller kanske lite kvalitetstid med familjen. Framtidens mat erbjuder två stycken olika matkassar som levereras hem till kunderna varannan söndag mellan klockan 15.30–21.30. Man kan själv välja om man vill ha leveransen jämna, udda eller enstaka veckor. Skulle man önska leverans varje vecka så kan man beställa Mix-kassen ena veckan och den vegetariska kassen den andra.

Matkasse från Framtidens Mat

Den mixade matkassen innehåller recept och ingredienser för fem middagar till fyra personer. Om man är en mindre familj på två personer kan man med andra ord få både middagen och lunchlådan fixad. I kassen finns alltid några ekologiska, kravmärkta eller närodlade varor, och alla recept är planerade och näringsberäknade av en dietist och en kostrådgivare. Recepten är enkla att följa, vilket gör att även barnen kan vara med och hjälpa till i köket. Matlagningen kan alltså bli en trevlig familjestund istället för ett jobbigt stressmoment! Sedan år 2009 har Framtidens mat, som första svenska företag, även erbjudit en vegetarisk matkasse som blivit mycket uppskattad. Även denna kasse innehåller recept för fem middagar till fyra personer, och recepten är genomtänkta, provlagade och näringsberäknade av en dietist. Skulle man känna sig osäker på om ens näringsintag är fullvärdigt så erbjuder Framtidens mat sina kunder en kostnadsfri konsultation med deras kostexpert.

Så funkar matkasse från Framtidens Mat

För att prenumerera på någon av dessa matkassar går man in under fliken ”Anmäl dig här” högst upp på Framtidens mat:s hemsida. Man kan när man vill säga upp sin prenumeration, dock finns en uppsägningstid på sju dagar. Denna gräns gäller också om man skulle vilja göra ett uppehåll i sin prenumeration, exempelvis om man ska resa bort ett par veckor.