Linas Matkasse

Bli kund hos Linas Matkasse och förenkla din vardag. April ut får du 30% rabatt på dina första två matkassar med rabattkoden NYKUNDAPR20.

Lina och Niklas är ett syskonpar som sedan 2008 driver bolaget. Denna matkasse är en av de populäraste matkassarna med 50.000 kunder med leverans i stora delar av Sverige.

 MatkasseRabattkodPris 
linasmatkasse Tabell logoOriginalkasseAktiveras via klick på "Beställ här" >>fr 650 kr (op 929 kr)Beställ här!
linasmatkasse Tabell logoBarnkasseAktiveras via klick på "Beställ här" >>fr 679kr (op 475 kr)Beställ här!
linasmatkasse Tabell logoLättlagadeAktiveras via klick på "Beställ här" >>fr 440 kr (op 629 kr)Beställ här!
linasmatkasse Tabell logoLinas 15-minuterskasseAktiveras via klick på "Beställ här" >>fr 650 kr (op 929 kr)Beställ här!
linasmatkasse Tabell logoInspirationAktiveras via klick på "Beställ här" >>fr 689 kr (op 482 kr)Beställ här!
linasmatkasse Tabell logoVegetariska och FlexAktiveras via klick på "Beställ här" >>fr 440 kr (op 629 kr)Beställ här!

linas matkasse

Linas levererar färdiga recept och råvaror hem till din dörr varannan vecka. Den vanligaste matkassen innehåller 5 middagar för 4 personer eller 3 middagar för 4 personer.

Den här matkassen har kommit att bli en av marknadens mest framstående matkassar att beställa hem till dörren. Bakom bolaget står grundaren Niklas Aronsson som själv tampades med problematiken att mätta en stor familj i en stressig tillvaro. Idén om en färdigpackad matkasse växte fram och tog då hjälp av sin syster Lina, som är utbildad dietist och har arbetat både med matlagning och kosthållning.

Matkassen levereras varannan vecka och är då välfylld och planerad in i minsta detalj med ingredienser och recept för i snitt fyra personer. Kundundersökningar har visat på att kunderna föredrar att få matkassen just varannan vecka, så att man kan laga sina egna favoriter de dagar som blir över. Matkassen består av fem olika rätter och man kan välja mellan lätt, medel och tuff. Allt beroende på hur lång tid du vill lägga ner på din matlagning.

Linas matkasse är helt enkelt till för att underlätta din vardag. Den ger dig möjligheten att laga varierad mat som är både god och nyttig. Det kanske bästa av allt är att recepten är framtagna av en dietist och man vet att maten man lagar är hälsosam.

Linas Matkasse erbjuder variation

Variation är något som Linas Matkasse alltid erbjuder sina middagsgäster och därför så innehåller veckomenyn alltifrån kött till vegetariskt. Här finns helt enkelt något för alla smaklökar. Gillar man grönsaker av god kvalitet och färska råvaror så är denna matkasse något för dig.

Letar du helt enkelt efter en lösning på allt middagslagande där hemma och behöver något som gör din stressiga tillvaro lite lättare? Då finns det alternativ här.

Recepten har svårighetsgrader även om samtliga är lätta att laga.

Så ett som är mycket lätt ett som tar lite mer tid och den tuffa har lite fler ingredienser och är tar av den anledningen lite mer tid, men det är fortfarande busenkelt att tillaga.

Läs mer  och om de levererar där du bor.
Här kan du läsa om du registrera dig:

Registreringsprocess