Matkasse i Uppsala

MatkasseRabattRabattkodBeställ här
<350 kr20% rabatt på dina matkassar. Rabattkod NYKUND20 eller klicka på "Beställ här" för att aktivera rabattenBeställ här!
200 - 320 kr20% rabatt på dina matkassar. Rabattkod NYKUND20 eller klicka på "Beställ här" för att aktivera rabattenBeställ här!
200 - 320 kr20% rabatt på dina matkassar. Rabattkod NYKUND20 eller klicka på "Beställ här" för att aktivera rabattenBeställ här!
296 -346 krMCOM50 eller klicka här!Beställ här!

600 krMATKASSENBeställ här!

Ecoviva_topp_slogan
200 krMKC200Beställ här!
Mathem tabell logo150 kr i rabatt med NY150KR och klick på "Beställ här".Aktiveras med klick på "Beställ här"!Beställ här!


Årstiderna Grön Logo
20%OZZDXTBeställ här!
MatochRo Logotype200 krMATKASSE200Beställ här!
Mat.se Logo160 krAFNYK160Beställ här!

Det är nog få som har missat trenden som slagit igenom under de senaste åren där det gäller att få näringsriktig och nyttig mat på bordet, utan att nödvändigtvis lägga ner all den tid som man tidigare gjorde för att nå samma resultat. Vi pratar naturligtvis om möjligheten att få en matkasse hemlevererad med bra ingredienser och färska råvaror till hela veckans familjemåltider. En nyhet som snabbt blev succé såväl runtom i landet som för de boende i Uppsala.

  1. Middagsfrid 599 kr – Klicka Här!
  2. Linas Matkasse 499 kr – Klicka Här!
  3. COOP Online; Färdig matkasse eller välj helt själv i matbutiken. 200 kr rabatt m rabattkoden: nykasse19. Alt vår150 för 150 kr i rabatt på första köpet över 800 kr i butiken! – Klicka här!
  4. MatKomfort middagslösning med rabattkod (värde 945 kr) – Klicka Här!
  5. GI-Boxen – Klicka Här!

Är du en av dem som tycker att en matkasse både kan spara tid och skänka inspiration finns det för uppsalaborna ett stort utbud och många olika varianter av matkassar som passar alla olika typer av familjeförhållanden. Matkassen finns för familjen som vill bli bättre på att äta en näringsrik frukost, för den lilla familjen som även vill ha matlåda till jobbet dagen efter och för familjen som är allergiska mot vissa typer av livsmedel.

Uppsala klassas kanske först och främst som en universitetsstad, vilket inte minst blir tydligt genom att universitets- och högskolelärare kommer på topp fem bland de vanligaste yrkena i kommunen. Att vara lärare på universitetet innebär, precis som för så många andra yrkeskategorier, att man inte alltid har lika mycket tid att spendera i hemmet som man hade förr. Tid som förut räckte till att laga mat och städa men samtidigt kunna umgås med sina barn. Många boende i Uppsala pendlar dessutom, till närliggande städer som till exempel Stockholm, vilket leder till att livspusslet blir ännu svårare att få ihop på ett önskvärt sätt. Något som sätter sina spår, inte minst i den vardagliga kosten.

Som tur är kommer det ständigt nya lösningar på problemet kring hur man kan få tiden i vardagen att räcka till. De flesta uppsalabor kommer naturligvis att fortsätta pendla både inom och utanför länet vilket också kommer fortsätta att ta upp timmar under dygnet. Men det man kan göra är att försöka disponera de timmar man faktiskt har till sitt förfogande på ett mer önskvärt sätt. Med hjälp av en matkasseprenumeration slipper familjen planera och handla veckans middagsmat och kan därför åka direkt hem, plocka upp den levererade kassens råvaror och med hjälp av de medföljda recepten laga kvällens middag utan allt för stor eftertanke.

Beställ Middagsfrid för 599 kr – Klicka Här!