Saras matkasse

100 kr rabatt på Saras Matkasse via matkassen.com. Ange rabattkoden NYKUNDMARS när du blir kund så får du rabatten. Beställ här!Saras Matkasse logo

Saras matkasse – mat för alla smaklökar

Saras matkasse erbjuder flera olika matkassar som levereras direkt till din dörr en gång i veckan. Det finns något för alla smaker, vare sig man har barn hemma, går på LCHF, inte äter fläsk eller är laktosintolerant. Med Saras matkasse blir livet lite enklare, godare och nyttigare för alla i familjen.

Matkassar från Saras matkasse

Familjekassen – En av de mest populära matkassarna från Saras matkasse. Finns för fyra eller sex personer och består av ingredienser och recept till fem middagar. Rätterna som du lagar från den här matkassen är framtagna för att passa barnens smaklökar och du kommer att få laga en hel del klassiker. Samtidigt följer det då och då med någon ny rätt som innebär en lite större utmaning. Omväxling förnöjer! Observera att den här kassen också finns som laktosfri variant.

Premiumkassen – Inspirerande recept och ingredienser för fyra middagar för två, fyra eller sex personer. Med den här matkassen behöver du aldrig köpa till någon basvara eller krydda utan allt följer med i exakt rätt mängd. Recepten är lite mer utmanande än de som kommer med Familjekassen.

LCHF-kassen – Med denna kasse får du ingredienser till rätter som består av få kolhydrater – oftast omkring 5 %. Perfekt för dig som vill äta varierat av LCHF-dieten, och föredrar att bli mätt på nyttiga fetter framför kolhydrater. Finns för två, fyra eller sex personer och består av fyra middagar.

3-dagars-special – Denna specialkasse består av tre rätter varje vecka och innehåller framförallt nötkött, fågel och grönsaker. Perfekt för dig som inte äter fläsk eller fisk och skaldjur. Finns för fyra personer.

Var levereras Saras matkasse?

Saras matkasse expanderar hela tiden och finns för närvarande på över 100 orter. Exempel på platser som Saras matkasse levererar till är bland annat Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg, Borås, Strömstad och Skövde. Kolla in deras hemsida för mer information om leveranser och hur man gör för att beställa en matkasse.