Middagskorgen

Middagskorgen är ett av de matkasseföretag som var först med att erbjuda den populära tjänsten med hemleverans av färdigplanerade och färdigpackade matkassar. Redan 2008 startades företaget, av mor och dotter Cecilia och Ebba Strömberg, med en vision om att göra matlagning till något inspirerande och spännande. Att dessutom satsa på ekologiska och närodlade råvaror, och på så sätt bidra till både en friskare miljö och befolkning, har alltid varit en självklarhet. Sedan 2010 driver Cecilia företaget tillsammans med sin man och än så länge levereras Middagskorgen till nöjda kunder i Kalmar, Färjestaden, Linköping, Norrköping, Nybro, Söderköping och Luleå. I takt med att Middagskorgen växer sig större blir dessutom företagets leveransområden allt fler.

Mer om Middagskorgen matkassar

Middagskorgens matkassar innehåller alltid råvaror och recept för fem middagar. Recepten och råvarorna räcker till två vuxna samt två-tre barn. För de mindre hushållen, bestående av två eller tre personer, räcker alltså maten även till lunchlåda för nästkommande dag. Varje veckomeny innehåller en varierad och balanserad kost som är lika smakrik som den är hälsosam. För att få med ingredienser och råvaror från hela kostcirkeln innehåller alla matkassar från Middagskorgen kött, fisk, färska grönsaker samt härliga soppor, såser och gratänger. Vilken maträtt ni vill äta vilken veckodag är självklart upp till er.

Som kund hos Middagskorgen har man ingen löpande prenumeration där en matkasse automatiskt levereras varje eller varannan vecka. Istället får man ett veckobrev med menyn för kommande vecka. Vilka veckor ni vill ha hemlevereans av Middagskorgen bestämmer ni därför löpande, utefter aktuell meny och familjens planer. Eftersom Middagskorgen dessutom samarbetar med ett antal matbutiker kan, den som föredrar, hämta veckans Middagskorg i någon av dessa. Vid upphämtning får man dessutom Middagskorgen till ett lägre pris än vid hemleverans.  Som ny kund hos Middagskorgen får man även sin första matkasse till ett rabatterat pris. För att bli kund klickar man sig vidare via knappen som heter Anmälan högst upp till vänster på hemsidan.