Mat i veckan

Mat i Veckan drivs numer av Mat&Ro. Via Matkassen.com får du 200 kr rabatt plus 2 st fruktkassar när du blir kund. Ange: MATKASSE200 när du registrerar dig. Beställ här!

Mat i Veckan

Matkassar till hela Skåne med Mat i Veckan

Ända sedan 2009 har Mat i Veckan levererat matkassar fullproppade med inspiration och matglädje till hela Skåne. Som enda företag i branschen levererar Mat i Veckan överallt i Skåne, oavsett var du bor. För närvarande finns det sex olika matkassar att välja mellan. De innehåller olika typer av måltider, beroende på vad ni föredrar att äta eller hur din familj ser ut. För dig som går på LCHF-diet eller vill äta mat enligt GI-modellen så erbjuder Mat i Veckan särskilda matkassar.

Familjekassen från Mat i Veckan

Du som har barn känner till hur svårt det kan vara att få tiden att räcka till. Att hämta och lämna barnen på dagis eller köra dem till olika aktiviteter efter skolan kräver en hel del tid. Att då samtidigt hinna planera, köpa och laga måltider som gärna ska vara både nyttiga, goda och varierande är inte det lättaste. Med Familjekassen från Mat i Veckan blir livet lite enklare. Familjekassen Original innehåller fem måltider för två, fyra eller sex personer och består av varierad och spännande mat som är både hälsosam och riktigt god. För dig som vill vara säker på att barnen äter ordentligt går det att välja Familjekassen Barn som innehåller fem måltider för fyra personer. Det är mat som alltid går hem hos barnen, samtidigt som den innehåller all den näring som de behöver för att orka med vardagen. Familjekassen Komfort är för den som vill att det ska gå extra snabbt att få maten på bordet och innehåller färdiglagade rätter som enkelt värms upp.

Mat för dig som går på LCHF eller äter enligt GI-modellen

Livsstil LCHF är en matkasse från Mat i Veckan som innehåller få eller inga kolhydrater. Perfekt för dig som vill äta mycket nyttigt fett enligt LCHF-modellen. Livsstil GI innehåller rätter med lågt glykemiskt index. Mättande och gott med långsamma kolhydrater!