Kocken och jag

Kocken och jag – en matkasse för matälskare!

Kocken och jag är en leverantör av matkassar baserad i Göteborg. Med färska råvaror av högsta kvalitet och egengjorda såser som följer med rätterna, har Kocken och jag blivit kända för sina goda och inspirerande menyer. Det är en matkasse som är till för er som älskar mat och som vill hålla koll på vad ni stoppar i er. Matkassarna finns för två eller fyra personer och passar hela familjen. För den som är glutenintolerant går det också att få en matkasse helt fri från gluten.

kocken

Vad innehåller matkassarna från Kocken och jag?

Matkasse Original – Denna kasse finns för två eller fyra personer och är den klassiska matkassen från Kocken och jag. Målsättningen är att varje måltid ska ta mellan 15 och 45 att laga, vilket gör att det är en perfekt matkasse för dig som inte vill stå flera timmar i köket för att få till en måltid som är både god och näringsrik. Förutom råvaror och andra ingredienser får du alltid kockens egna såser hemskickade.

Glutenfria matkassen – I denna kasse är de ingredienser som innehåller gluten utbytta mot bättre alternativ. Såserna reder Kocken och jag med maizena istället för med mjöl. I övrigt är det samma goda och härliga matkasse som de andra alternativen, och finns för två eller fyra personer.

Var levererar Kocken och jag?

Kocken och jag är baserade i Göteborg och levererar till hela staden med omnejd. Exempel på orter i leveransområdet är bland annat Mölndal, Mölnlycke, Partille, Kungsbacka, Floda och Onsala. Leveransen sker antingen till din arbetsplats mellan 14.00 och 16.00 eller till ditt hem mellan 16.00 och 22.00. Kolla in deras hemsida för att få reda på om du bor i leveransområdet, samt för att göra din första beställning. Där kan du också få information om priser, samt se exempel på maträtter som ingår i deras kassar.