GI-kassen

Köp GI-kassen via matkassen.com och få 100 kr extra rabatt. Ange rabattkoden MCOM0815 när du registrerar dig hos GI-kassen så får du rabatten. Du får kassen 100 kr billigare än de ordinarie priserna du ser på sajten, inklusive GI-boken. Beställ GI-kassen med rabatt här! Börja med att slå in ditt postnummer så att du får bekräftat att du kan få GI-kassen just där du bor.

GI-Kassen

GI-kassen – för dig som vill ha en matkasse med lågt GI

Många försöker idag äta mat med ett lågt glykemiskt index. Detta brukar kallas för att man äter enligt GI-modellen – alltså äter man långsamma kolhydrater som ger en längre mättnadskänsla. Kostexperten Ola Lauritzon har nu komponerat rätter som är perfekt anpassade för denna diet, samtidigt som de är goda och varierande. Konceptet kallas för GI-kassen och består av en matkasse med fyra middagar för två eller fyra personer. Du får kassen levererad direkt till din dörr en gång i veckan, vilket gör att du slipper göra inköp till vardagsmåltiderna själv. Att inte behöva lägga tid på att planera veckans måltider är guld värt – särskilt när man istället får de planerade av en kostexpert som vet exakt vad man ska äta för att hålla sig sund och energisk.

GI-boxen – färdiglagade rätter för dig som har bråttom

GI-boxen består av tio färdiglagade måltider som det bara är att värma upp. Smakrika rätter som är anpassade för dig som vill äta nyttigt, samtidigt som du ibland vill att det ska gå så fort som möjligt. Perfekt för dig som vill komplettera GI-kassen med några lunchrätter som du enkelt kan ta med dig till jobbet.

Närproducerade råvaror och svenskt kött

GI-kassen fokuserar mycket på råvarornas kvalitet och använder i så stor utsträckning som möjligt lokalt producerade alternativ i stället för utländska. Köttet kommer alltid från Sverige, och oftast använder man sig av lokala butiker och slaktare. GI-kassen kan levereras till adresser i Stockholm, Karlstad och Örebro och leverans sker varje söndag. Om du bor utanför dessa orter kan du göra en intresseanmälan på deras hemsida, och då bli meddelad om när de öppnar nära dig.