Ellens Gryta – UPPEHÅLL FRÅN 1/1 2015

 

Ellens Gryta

 

Middagshjälpen vi själva efterfrågat

MatkasseProduktRabattkodKampanjpris
ellens gryta 1003 dagar/4 personerMKG150569 krBeställ här!
ellens gryta 1004 dagar/4 personerMKG150669 krBeställ här!
ellens gryta 1003 dagar/6 personerMKG150889 krBeställ här!
ellens gryta 1004 dagar/6 personerMKG1501039 krBeställ här!

I samtliga priser ovan är prova-på-rabatten om 150 kr avdragen och rabatten gäller endast på första leveransen. Samtliga färdiglagade middagar går att få laktosfria mot ett tillägg om 20 kronor per hemleverans.

Färdiglagade middagsleveranser

Middagskassen från Ellens Gryta är inte, som många andra färdiglagade alternativ, bara anpassad till en person. I stället levereras färdiglagade middagar i familjeförpackningar som är tänkta att underlätta för alla familjer, stora som små. Ellens Gryta är alltså inte bara en matkasse – det är en middagskasse.

”Vi hackar, skalar, steker, kokar och smakar av – du värmer, förbereder tillbehör och serverar.” 

Just nu! 150 kr i rabatt på din första beställning via rabattkod MKG150

Mathantverket Ellens Gryta 

Middagskassen består av tre eller fyra helt färdiga middagsrätter, beroende på kundens val. Middagsrätterna baseras på fisk, kyckling och kött, och det finns möjlighet att välja till en vegetarisk soppa. Varje middag räcker till fyra vuxna personer och det enda du behöver göra är att enkelt värma upp middagarna samtidigt som du förbereder basvaror såsom exempelvis pasta, ris eller potatis.

Maten är lagad från grunden av Niclas Lewenhagen och kockarna från Willy Ohlsson i Östermalmshallen. Enbart naturliga råvaror används, vilka hanteras med stor omsorg. För Ellens Gryta är det viktigt att matlagningen får ta tid och därför är maten ofta långkok med koktider mellan fyra och tio timmar. Bakom middagsrätterna ligger ett genuint mathantverk utan några genvägar, och företaget hoppas att få möjligheten att hjälpa till med matlagningen såväl i vardagen som på helgen.

Ellens Gryta, så kom den till!

Under vissa perioder kan en familj behöva avlastning för att få ihop livet. Jobb, skola och övriga aktiviteter gör att tiden ibland inte räcker till för att kunna laga god och nyttig mat som hela familjen uppskattar. Alternativen för hur det går att lösa en sådan situation upplevdes som begränsade – och det var därför familjeföretaget Ellens Gryta kom till.

Namnet kommer från grundarens mormor Ellen som brukade hjälpa sina barn med bakning och matlagning. Mormor Ellen blev en avlastning i vardagen för de nära och kära runt omkring henne – precis som Ellens Gryta är tänkt att vara för sina kunder.

Mat klar att värmas 

Rätterna är helt färdiglagade och du som kund slipper därmed jobb som att skala grönsaker, hacka i tärningar, forma köttbullar och låta grytan småkoka i flera timmar. Maten behöver bara värmas upp innan den är redo att ätas.

Lever du i ett hushåll med en eller två personer? Då räcker middagskassen från Ellens Gryta också till lunchlåda dagen efter. För mindre hushåll erbjuds dessutom delade förpackningar. Samma antal portioner, men fördelade på sex/åtta förpackningar istället för tre/fyra. Allt för att underlätta din vardag.

Leverans sker varannan vecka vilket innebär att middagskassen från Ellens Gryta är ett komplement till den egna matlagningen de dagar då tid och ork inte riktigt räcker till. Ellens Gryta levereras till Stockholm och närliggande förorter.