Rabattkod

Rabattkod till mat och matkassar på nätet hittar du här:

Rabattkod mat och matkassar

MatkasseRabattRabattkodBeställ här
<350 kr20% rabatt på dina matkassar. Rabattkod NYKUND20 eller klicka på "Beställ här" för att aktivera rabattenBeställ här!
200 - 320 kr20% rabatt på dina matkassar. Rabattkod NYKUND20 eller klicka på "Beställ här" för att aktivera rabattenBeställ här!
200 - 320 kr20% rabatt på dina matkassar. Rabattkod NYKUND20 eller klicka på "Beställ här" för att aktivera rabattenBeställ här!
296 -346 krMCOM50 eller klicka här!Beställ här!

600 krMATKASSENBeställ här!

Ecoviva_topp_slogan
200 krMKC200Beställ här!
Mathem tabell logo150 kr i rabatt med NY150KR och klick på "Beställ här".Aktiveras med klick på "Beställ här"!Beställ här!


Årstiderna Grön Logo
20%OZZDXTBeställ här!
MatochRo Logotype200 krMATKASSE200Beställ här!
Mat.se Logo160 krAFNYK160Beställ här!

På MatHem finns det flera olika matkassar och styckesmat. Ytterligare ett tips för mathem om du ska handla i deras online matbutik är att de ofta har kampanjer på deras leveranskort. De har tre olika typer av leveranskort och ofta finns det ett erbjudande att du kan köpa Leveranskort silver för 1 kr och då kan du handla utan fraktkostnad i 3 månader med leveranser mellan tisdag och fredag. När du köper matkasse från exempelvis Linas Matkasse eller Middagsfrid betalar du inget extra för leveransen då det ingår i priset.

När du ska köpa mat på nätet så kan du handla antingen styckesvaror på samma sätt du gör när du går i din matbutik runt hörnet eller stormarknad. MatHem och CoopOnline är exempel på företag som säljer mat på nätet på det här sättet. De senaste åren har det kommit ett stort antal aktörer som erbjuder Matkasse med leverans hem till din dörr där Linas Matkasse och Middagsfrid är de första företagen som startade och även de två som de allra flesta känner till. På Matkassen.com kan vi erbjuda extra rabatterat pris på några av de här företagen. Vanligen så köper du den första matkassen till ett rabatterat pris. Som exempel så kostar första matkassen hos Linas Matkasse 499 kr för första leveransen. Ordinarie pris på denna är då 789 kr. De rabattkoder som presenteras ovan ger priser som ger dig en ytterligare rabatt på prova på priset eller om prova på pris inte finns en ytterligare rabatt på ordinarie priset.