Matlycka

Det finns vissa varor som de flesta matkasseleverantörerna vill att sina kunder ska se till att ha hemma. Ofta handlar det om salt, olja, torrvaror och så vidare. Ett företag som dock skiljer sig från mängden är Matlycka. Som kund hos Matlycka behöver man aldrig se över vad man har hemma i skafferiet för kommande veckomeny. Matlycka levererar nämligen precis alla råvaror och ingredienser ni behöver för tillagning av veckans alla middagar. Inte nog med att Matlycka erbjuder både planering och hemleverans av färska råvaror och spännande recept, de bidrar dessutom till en enklare, bekvämare och mer inspirerande vardag som också kostar mindre än i butiken.

Nyttig och smakrik matkasse från Matlycka

Varje söndag kväll får Matlyckas kunder hem matkassen för kommande vecka. I kassen hittar man allt man behöver för att laga fem härliga middagar för fyra personer. Matkassen passar därför perfekt till familjen med två barn eller till hushållet med två personer som gärna bjuder över vänner på middag eller sparar hälften av maten till lunchlåda. Matlycka levererar än så länge till hela Storstockholm och alla leveranser är noggrant planerade för att vara så snälla mot miljön som möjligt. Eftersom en prenumeration hos Matlycka löper på automatiskt behöver man som kund aldrig tänka på att förlänga sitt abonnemang. Vill man av någon anledning säga upp, ändra eller pausa sitt medlemskap gör man det senast sju dagar innan nästkommande leverans. Kund bli man smidigt via Matlyckas hemsida genom att följa instruktionerna under Prova/Beställ högst upp till höger på sidan.

För Matlycka är det viktigt att kunderna får i sig en kost som är nyttig, varierad, balanserad och smakrik. Veckomenyerna består därför både av klassiska och populära maträtter och av lite mer spännande och inspirerande recept. Om någon i familjen skulle vara laktosintolerant går det självklart att få alla mejeriprodukter i Matlyckas matkasse utbytta till laktosfria alternativ. Alla rätter går relativt snabbt att laga och tanken är att ni ska få mer tid över att umgås runt matbordet, njutandes av middagsmaten, än vid spisen och i affären.