Middax

När boende i Uppsala med omnejd vill prova på den populära matkassetjänsten är Middax ofta det självklara valet. Middax startades med en dröm om att förenkla och förbättra människors vardag och samtidigt bidra med både roligare, nyttigare och mer smakrik middagsmat på bordet. Med full fokus på att stötta de lokala producenterna kan Middax kunder alltid känna sig säkra på att minst 25 % av Middaxkassarna innehåller närodlade, ekologiska och färska råvaror och ingredienser. Allt för att värna om såväl kundernas välmående som miljön.

Middax

Mer om Middax

Middax har, för att möta så många personers behov och önskemål som möjligt, valt att ta fram två olika alternativ av matkassar. För hushållet som gärna äter ute på restaurang flera gånger i veckan, eller kanske helt enkelt har egna favoriträtter som har en stående plats på varje veckas middagsbord, passar 3-dagarskassen antagligen helt perfekt. För familjen som gärna sparar så mycket tid som möjligt, och dessutom föredrar att samlas runt köksbordet för middagar under vardagskvällarna, är 5-dagarskassen det självklara valet. I 5-dagarskassen får familjen dessutom en härlig efterrätt att njuta av, förslagsvis på fredagen. Oavsett om man väljer 3- eller 5-dagarskassen så räcker råvarorna och recepten till middagar för fyra personer. Är man laktosintolerant kan man självklart be om att få kassens mejeriprodukter utbytta till laktosfria alternativ.

För att prova på en av Middax matkassar går man enkelt in på hemsidan och klickar på ”Bli kund”-knappen höst upp på sidan. När man registrerar sig som ny kund får man dessutom rabatt på sin första leverans, oavsett vilken matkasse man väljer. Som kund hos Middax väljer man helt själv hur ofta man vill ha matkassen levererad. En familj kanske vill unna sig denna lyx varje vecka medan en annan nöjer sig med matkasseleverans varannan eller var tredje vecka. Behöver man pausa sitt medlemskap kan man när som helst göra detta.