Veckansmiddag

Veckansmiddag erbjuder högkvalitativa och snabblagade middagar som levereras direkt till din dörr. Den här leverantören strävar alltid efter att deras middagar ska vara ekologiska och innehålla råvaror som är närproducerade och årtidsbaserade. Målet är att alla måltider ska vara goda och lättlagade. Tillagningstiden för middagarna är omkring 30 minuter.

Unikt erbjudande!

✔Flest typer av matkassar
✔2-6 personer, 3-5 dagar
✔Unik rabatt 20% med rabattkoden VMMG20
✔Klicka här för att läsa mer och ta del av rabatten!

Här finns någonting för alla familjer då de har ett brett utbud med sex olika typer av matkassar. Du kan beställa traditionella middagar och middagar särskilt utformade för barnfamiljer, såväl som middagar efter LCHF- eller GI-metoden. Veckansmiddag.se erbjuder också en lakto-ovo-vegetarisk matkasse, samt en komfortkasse för dig som vill att matlagningen ska gå extra fort. De flesta matkassarna på veckansmiddag.se innehåller fem middagar, komfortkassen och den vegetariska kassen innehåller fyra. Samtliga matkassar går att få i tre olika storlekar beroende på hur stor din familj är. Du kan anpassa din beställning från Veckansmiddag.se ytterligare. Allt för att den ska anpassas efter exempelvis någon form av allergi. Det finns dessutom tillval som frukt- eller brödpåsar och en frukostkasse. Frukostkassen från Veckansmiddag.se innehåller ingredienser för fem frukostar för två vuxna och två-tre barn. Liksom övriga matkassar är ingredienserna i så hög grad som möjligt ekologiska och närproducerade med hög kvalitet. På Veckansmiddag.se kan du enkelt välja en matkasse som passar just dig och din familj.

Enkelt att äta rätt

Företaget levererar i Blekinge, Småland och Skåne. Som kund kan du välja att få hemleveranser i abonnemangsform, antingen varje vecka eller varannan vecka. Du kan också välja enskilda leveranser utan bindningstid. Beställningsformuläret på Veckansmiddag.se gör det enkelt att beställa din mat, du kan även ringa för att göra in en beställning. Betalning sker via faktura till din e-post, pappersfaktura eller med kortbetalning. Med de tydliga beställnings- och betalningssätten kan du med enkelhet utforma högkvalitativa måltider efter dina behov. Veckansmiddag.se gör det lätt att äta rätt.