GI-Boxen

Idag är vi mer hälsomedvetna än någonsin tidigare och allt fler fokuserar på att äta nyttig och dessutom gärna ekologisk mat. Kostrådgivaren Ola Lauritzson är expert på GI-mat och har, på grund av den stora efterfrågan startat företaget GI-boxen.

Via Matkassen.com kan du komma igång snabbt och dessutom få 100 kr rabatt när du blir kund. Se nedan för information om hur du kommer igång.

Det finns 3 olika startpaket med 40, 20 eller 10 boxar med färdiglagad mat som levereras hem till dig.

  • Large med 40 boxar. Använd rabattkoden ”matkasse” när du registrerar dig och få 100 kr extra rabatt. Beställ här!
  • Medium med 20 boxar. Använd rabattkoden ”matkasse” för att få rabatten. Beställ här!
  • Small med 10 boxar. Använd ”matkasse” för. Beställ här!

GI-boxen levererar varannan vecka färdiglagad GI-mat direkt hem till din dörr. Du får 20 stycken färdiglagade och frysta GI-rätter som räcker till middag måndag till torsdag, samt till lunch varje vardag i två veckors tid. Varje maträtt är framtagen efter GI-modellen och tillagad med de bästa råvarorna på marknaden. Inte nog med att du slipper stressen över att planera, inhandla och tillaga både lunch och middag, du får även inspirerande recept som hjälper dig att tillaga nyttig och god GI-mat även under helgerna. GI-boxens kunder är otroligt nöjda och alla har dessutom uppnått fantastiska resultat när det gäller viktnedgång. Maträtterna innehåller mycket protein för att öka både mättnadskänslan och förbränningen. Maten är dessutom kalorisnål och fantastiskt god. De som använder sig av GI-boxen har i genomsnitt gått ner 4,5 kilo under de första fyra veckorna. Eftersom Ola och de andra bakom GI-boxen är så säkra på att du kommer gå ner i vikt och samtidigt öka ditt välmående och din inspiration ger de sina kunder en viktgaranti. Har du mot förmodan inte gått ner i vikt efter de första fyra veckorna får du gratis konsultationer och personlig coaching via mejl och telefon för att ta fram ett individuellt program för att du ska uppnå ditt mål. På grund av det nyttiga innehållet i GI-boxen är den även perfekt för dig som är gravid, tränar mycket, ammar eller bara vill njuta av god och nyttig mat som dessutom levereras hem till dig. GI-boxen är alltså inte endast till för de som vill gå ner i vikt utan passar alla som vill leva ett mer hälsosamt och välmående liv samtidigt som de får njuta av en nyttigare och mer varierad kost.

Till skillnad från vissa andra företag som levererar mat direkt till din dörr, körs GI-boxen inte bara ut i Stockholm, Göteborg och Malmö utan även orter som Linköping, Västerås och många fler. Målet är dock att expandera och köra ut till ännu fler och även mindre orter inom en snar framtid. Eftersom matkassen dessutom har utsetts till årets julklapp kan en ”prova på”-prenumeration på GI-boxen vara den perfekta presenten till din hälsomedvetna eller matintresserade vän./till/gi-boxen/

gi boxen