Specialkassar på ICA – Laktosfri matkasse

Eftersom många människor lider av allergier och liknande var det en självklarhet för ICA-koncernen att försöka möta även dessa personers behov så gott det går. I ICAs butiker finns det därför ett brett utbud av både laktos- och glutenfria produkter. När ICA, för några år sedan, började packa, planera och leverera färdiga matkassar till sina kunder var det en självklarhet att ta fram en specialanpassad matkasse för personer med just laktosintolerans. Förutom att alla produkter som vanligvis innehåller laktos har bytts ut mot laktosfria alternativ så är veckomenyn i ICA Matkassen Laktosfri identisk med samma veckas meny i ICA Matkassen Inspiration. Lider någon i familjen av glutenallergi kan man byta ut eventuella glutenprodukter som pasta eller mjöl till glutenfria alternativ.

Som störst och äldst i matvarubranschen har ICA skapat sig ett förtroende hos, och en stark relation med, sina kunder som gör att de hela tiden lägger fokus på kundens behov och önskemål och anpassar sig och utvecklas därefter. Med en gigantisk kundkrets finns det nästan oändligt många olika viljor och önskningar att ta hänsyn till. ICA ser därför till att alltid satsa på de bästa råvarorna inom alla områden samtidigt som de ger sina kunder valmöjligheten att välja mellan olika varumärken och prisklasser på samma vara, allt för att möta så många personers önskemål som möjligt.

Läs mer om ICA Matkasse – Klicka här!

Det faktum att vi alla har olika bra ekonomi har gjort att ICA dessutom har valt att ha ett brett utbud av olika alternativa varumärken och prisklasser inom alla sina varukategorier. För den som vill hålla nere sina matkostnader utan att tumma på kvaliteten har ICA tagit fram ICA Basic-varor som alla håller en hög klass men samtidigt ett lågt pris. När det gäller ICA Matkassen erbjuder de alternativet vid namn Billiga Veckan. I denna specialkasse hittar man en bra balans mellan färska och frysta råvaror samt ett antal halvfabrikat för att minska kostnaderna. ICA Matkassen Billiga Veckan bjuder i övrigt på enkla, goda och inspirerande maträtter med recept som går hem hos såväl vuxna som barn och inte tar allt för lång tid att tillaga. Vill man prova en matkasse som verkligen är anpassad efter kundernas behov så är ICA helt klart det rätta stället att vända sig till. På ICAs hemsida hittar ni all information om matkassar, recept, priser och tillgänglighet ni behöver. Där kan ni även beställa er första matkasse.

Comments are closed.