Träna med Linas Matkasse

Linas Matkasse lanserar Kom i form! Vi på Matkassen.com har länge vetat om hur matkassar både är bra för hälsan och miljön. Linas Matkasse hakar nu på trenden i samahället och tagit fram ett matkasse-komplement i form av ”Linas kom i form” – ett 12 veckors träningsprogram.

När du är kund hos Linas Matkasse (oavsett vilken matkasse du väljer) kan utöka ditt abonnemang med träningsprogrammet Linas kom i form.

Träningsprogrammet är utvecklat för att du ska ha möjlighet att komma i form på 12 veckor. Specialisten Erika Kits Gölevik hat tagit fram programmet i samarbete med Lina och Linas Matkasse.

Tanken är att du ska göra träna på ett effektivt och roligt sätt i kombination med den sunda maten som kommer med Linas Matkasse.

Läs mer om och beställ Linas kom i form här!

Vad ingår i Linas kom i form?

  • Inspirerande  veckobrev och ett 12-veckors träningsprogram.
  • Effektiva filmer som visar hur du ska göra övningar och träna. Både styrka och kondition.
  • Lina och hennes team kommer med sunda mattips.
  • Hälso och kost-tips, även de veckor du inte har Linas Matkasse.
  • Tips för hur du ska äta din frukost och dina mellanmål för att orka mer och bli mer hälsosam

Linas Kom i form startade den 7 januari, och det inte är inte försent än! Programmet startas och anpassas för dig, oavsett när du anmäler dig – vilken du gör genom att logga in och anmäla dig under ”Mina sidor”.

Besök Linas Matkasse och läsa mer om Linas kom i form: http://www.linasmatkasse.se/linaskomiform

Linas Matkasse erbjuder som vanligt grymma startrabatter, oavsett om du vill ansluta dig till Linas Kom i from eller inte; Linas Matkasse ”original matkasse” som är 4 middagar 5 dagar i veckan kostar bara 499 kronor för första matkassen.

Har du inte provat Linas Matkasse förut? Slå två flugor i en smäll!

Du som inte är kund och vill anmäla dig på Linas kom i form kan bli kund genom att köpa Linas testkasse för 499 kr och sen klicka sig vidare till det hälsosamma kom i form programmet.

Besök Linas Matkasse och kom igång med ditt kom i form – Klicka här!

Comments are closed.