Recension Middagsfrids Lilla Matkasse

Liselotte har testat Middagsfrid och skriver lite om vad hon tycker om Middagsfrids Lilla matkasse här. Middagsfrids Lilla Matkasse innehåller 4 middagar för 2 personer och kostar 575 kr per leverans. När du köper din första matkasse hos Middagsfrid får du den för introduktionspriset 299 kr:

recension middagsfrids lilla matkasse av liselotte

Liselottes recension på Middagsfrids lilla matkasse

Jag har testat denna kasse v 44. Min familj består av mig och en mambo-son i tjugoårsåldern.

Allt som skulle vara med fanns där. Varorna kändes färska och fräscha.

Att det var färsk fisk i kassen, var en glad överraskning.

Jag uppskattar att i princip allt som behövs för att följa recepten finns med, då en av orsakerna till att jag testar kassar är att jag har ont i knäna och inte vill belasta dem mer än nödvändigt.

Många andra kassar kräver att man ska ha en hel del tunga basvaror hemma.

Dock kan jag tycka att något av recepten känns lite onödigt omständliga för vardagsmatlagning, lasagnen kommer jag nog att vänta med till en helgdag eller fredag.

Kronärtskockspesto!

Vilken trevlig överraskning, har inte sett denna produkt förut och det var exakt så gott som jag föreställt mig (joo, jag var tvungen att provsmaka lite innan jag lagade rätten den ska vara i!)

Förstås var det fisken som var först ut eftersom den som sagt var färsk. Jag skulle nog inte lagat en sådan rätt själv, eftersom den var lite mesig i smaken. Då jag hade färdigt grönsaksris hemma valde jag att äta det till istället för moset som föreslogs och fick på så sätt lite mer sting i maten.

Enkelt att tillaga och klart godkänt.

Älgfärs, inget jag köper speciellt ofta trots att jag gillar viltsmaken. Färsbiffar tycker jag är perfekt vardagsmat. Lätt att laga och gott att äta nästa dag i matlåda eller som repris på gårdagens middag. Såsreceptet var lite onödigt krångligt, jag gjorde som jag brukar. Gav biffarna en rejäl stekyta, lyfte upp dem, blandade såsen i pannan och lät biffarna puttra där tills de blev klara. Mustig och god smak och att det skulle räcka till två middagar till var bara att glömma. En matlåda räckte det till, men då fick jag sno mig på att plocka undan innan även de försvann i sonens gap.

Lasagnen är som sagt inte provlagad och kanske inte blir det heller, de ingredienserna är lätta att göra slut på ändå, till annan matlagning.

Jag antar att det inte är så många ”en vuxen- och ett litet barn familjer” som använder denna kasse, därför tycker jag man kunde varit lite modigare med kryddning.

Men som helhet, får Middagsfrids lilla matkasse knappt fyra av fem matkassar i betyg.

Beställ Middagsfrids Lilla matkasse här!

Comments are closed.