Prisjämförelse MatHem och ICA

ICA Matkassen och MatHem är båda stora och betrodda aktörer i branschen och oavsett vilket av dessa företag man väljer att använda sig av så kan man åtminstone vara säker på att hela familjen får i sig rätt kost samt att ni kommer spara en hel del tid och slippa mycket stress och planering runt middagsbestyren.

Besök MatHem – Klicka här!

Läs mer om MatHem – Klicka här!

Matkassar och matbutik på nätet

För många familjer är det ovärderligt att kunna spara tid och minska stressnivån i vardagen samtidigt som man kan vara säker på att både man själv och barnen får i sig nyttig, näringsrik och bra kost. För dessa personer spelar därför inte priset på matkassarna någon större roll eftersom man med hjälp av dessa kassar sparar in på så mycket annat. För andra spelar både kassarnas innehåll och prissättning roll inför det slutliga valet vilken matkasseleverantör man bestämmer sig för att prova.

Vad gäller priserna hos dessa företag är de relativt lika. ICA Matkassen har tre olika matkassevarianter som alla finns både som 5- och 3-dagarskasse. Den traditionella ICA Matkassen Inspiration passar de flesta som lägger stor fokus vid nyttig, inspirerande och god kost och dessutom tycker om att laga mat från grunden, helt utan halvfabrikat. 5-dagarskassen kostar 695 kronor och räcker till middagar för fyra personer. ICA har dessutom tagit fram en laktosfri variant av samma kasse där priset är detsamma. ICA Matkassen Billiga Veckan är till för familjerna som hellre tillagar enklare middagar och inte har något emot en blandning av både frysta och färska råvaror och dessutom tycker att det är helt ok att använda sig av halvfabrikat för att komma snabbare och billigare undan. Billiga Veckans 5-dagarskasse får ni hem för 549 kronor.

MatHem har tre stycken olika matkassar var av en är en härlig och hälsosam frukostkasse. Renée Voltaires Frukostkasse är perfekt för personer vars liv innehåller mycket träning. Frukostkassen kostar 659 kronor men har ett välkomstpris på 559 kronor. MatHems Familjematkasse är deras mest sålda och traditionella matkasse med hälsosam, god och varierad middagsmat, planerad och provlagad av MatHems alldeles egna nutritionist. Familjematkassen finns att beställa som 5- eller 3-dagarskasse. 5-dagarskassen kostar 759 kronor i originalpris men kostar endast 659 kronor vid första ordern. Monika Ahlbergs Matkasse är 5-dagarskassen med middagar för fyra personer, speciellt framtagna av matkreatören och kokboksförfattaren Monika Ahlberg. Med säsongsbetonade och ofta ekologiska råvaror tar Monika varje vecka fram en ny, spännande och hälsosam veckomeny. Denna lyxiga middagskasse kostar 859 kronor men blir er för 759 kronor vid första beställningen. 3-dagarskassen blir din för 549 kronor (ordinarie pris 659 kronor).

Matkassar och matbutik på nätet

Comments are closed.