Registreringsprocess MatHem

Att beställa hem mat och färdiga matkassar från MatHem är enkelt. Registreringsprocessen för MatHem är enkel. Högst upp i menyn på hemsidan hittar du en flik där det tydligt står ”Matkasse”. Klickar du på fliken slussas du automatiskt vidare till sidan där du får en tydlig överblick av de olika typerna av matkassarna du kan välja mellan. Just nu finns det en familjekasse som är speciellt framtagen för att passa alla åldrar och smaker. Monica Ahlbergs matkasse är kassen som i princip bara innehåller ekologiska varor. I den är maten anpassad efter säsong med färska råvaror av högsta kvalitet. Sist men inte minst finns den populära frukostkassen, vid namn Renée Voltaire, som är fullproppad med alla tänkbara läckerheter man kan önska sig. När du bestämt dig för vilken eller vilka kassar du vill prova, trycker du på ”Beställ”.

Registreringsprocess MatHem – Snabbt och Enkelt!

Du får då fylla i när du önskar få din första leverans samt hur ofta. Dessutom kontrolleras ditt postnummer för att säkerhetsställa att MatHem har möjlighet att leverera till just din adress.

När detta är klart får du upp en bekräftelse på den kasse du valt och du klickar dig då vidare till steg två, antingen genom att skapa ett nytt konto eller genom att logga in, förutsatt att du redan är kund.

Är du inte kund sedan tidigare fyller du i dina kontaktuppgifter som namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Därefter kommer du till steget där du bekräftar att leveranstid och betalningssätt stämmer. Du får välja om du önskar betala direkt med kort eller om du hellre föredrar att betala via faktura. När du har fyllt i dina önskemål skickas ett bekräftelsemail till din e-post där det står beräknat leveransdatum samt vilka varor du beställt. Du kan självklart ändra i din order om du vill lägga till eller ta bort något. Du får då ett nytt mail som bekräftar dina ändringar.

Besök MatHem och beställ matkasse – Klicka här!

MatHem.se är en populär matbutik på Internet där du kan beställa hem färdiggjorda matkassar eller genomföra en beställning som är helt egenkomponerad. MatHem levererar matkassar direkt hem till din dörr och tjänsten finns tillgänglig för alla som bor i Uppsala- och Stockholmsområdet.