ICA Matkasse lokalt i ditt område

Idag finns det ett stort utbud av matkasseleverantörer och det är därför inte helt lätt att bestämma sig för vilket företag man ska välja. Mycket hänger det såklart på vilka matkassar man faktiskt kan få hemlevererade i den ort eller i det område man bor. Vissa matkasseföretag nöjer sig med att leverera i ett begränsat område och har nödvändigtvis inte som mål att expandera till andra orter. Det finns exempel på såna företag som har valt att endast leverera i Blekinge, Kalmar och Kristianstad. För andra matkasseföretag är målet att nå ut till människor över hela Sverige, oavsett storlek på ort eller stad, och de kämpar därför hela tiden med att växa sig större, bättre och uppnå allt fler människors önskemål.

Middagsfrid 599 kr i ditt område – Klicka Här!

Linas Matkasse 499 kr i ditt område- Klicka Här!

ICA Matkassen finns i väldigt många orter och städer runt om i landet och expanderar mest hela tiden. Eftersom ICA Matkassen, till skillnad från övriga matkasseföretag, är en del av en Sveriges största livsmedelskedja och därför finns tillgänglig i många ICA-butiker har denna matkasse lättare att expandera och bli tillgänglig i fler delar av landet. Än så länge finns inte ICA Matkassen i precis alla ICA-butiker i landet. Spridningen har dock blivit så pass stor att även om ICA-butiken i din stad inte har Matkassen så ska det finnas en ICA-butik så pass nära att du faktiskt kan ta dig dit och köpa en färdigplanerad kasse, oavsett var i landet man bor.

Vissa ICA-butiker som erbjuder den färdigplanerade och färdigpackade matkassen har även hemkörning av kassen till sina kunder. För de butiker som inte har möjlighet att leverera matkassarna till sina kunder gäller avhämtning. Kunderna hämtar då själva upp den färdigpackade matkassen de beställt och kommer då billigare undan eftersom ingen leveranskostnad tillkommer. Även butiker som har möjlighet att köra hem matkassarna erbjuder självklart sina kunder att själva plocka upp kassarna om de hellre föredrar det. På ICAs hemsida klickar du på fliken ”Handla på nätet” och sedan vidare på fliken ”ICA Matkassen”. I vänstermenyn hittar du rubriken ”Här finns ICA Matkassen” där du enkelt kan se exakt vilka ICA-butiker som har de olika matkassarna.

Tillbaks till ICA Matkasse