Onlinepizza

Onlinepizza – 1 159 anslutna restauranger

Onlinepizza har sedan starten år 2005 växt så det knakar. I dag finns över 1 100 restauranger på 191 orter anslutna till tjänsten som gjort det möjligt för svenska folket att beställa hämtmat på nätet. Som namnet antyder så ingår det en hel del pizzerior i nätverket, men du har också möjlighet att beställa indisk, thailändsk, kinesisk och libanesisk mat och få den levererad till din bostad. Onlinepizza är numera en del av den tyska koncernen Delivery Hero, som köpte upp det svenska företaget för mer än en kvarts miljard kronor för några år sedan.

Hur funkar Onlinepizza?

Konceptet är lika enkelt som det är genialiskt. Du knappar in ditt postnummer på Onlinepizzas sajt och får sedan upp en lista över anslutna restauranger och pizzerior. Därefter går du igenom menyerna och väljer vad du vill beställa för mat. Du har möjlighet att ”baka din egen pizza” och ange dina favoritingredienser. Onlinepizza presenterar sedan den billigaste rätten med de ingredienser som du är intresserad av. Efter att du lagt din beställning så tas den emot av restaurangen. De skickar ut en bekräftelse till dig och anger samtidigt hur lång tid det kommer att ta att leverera maten till dig. Det enda du behöver göra efter att din beställning skickats är att vänta på budet. Enklare kan det inte bli!

onlinepizza

Fördelar med Onlinepizza

En given fördel med en tjänst som den som Onlinepizza erbjuder sina kunder är så klart att det är ett enkelt och mycket bekvämt sätt att beställa hämtmat på. Det räcker med att du beställer det du vill ha genom din dator eller mobiltelefon, och sedan är det bara att invänta maten. En annan fördel är att man på detta sätt lätt undviker missförstånd, eftersom restaurangen alltid bekräftar att de tagit emot din order. Notera också att tjänsten är helt gratis att använda sig av.