City Gross och Winefinder

City Gross och Winefinder fortsätter samarbetet

Sedan ett tag tillbaka har man kunnat beställa vin från vinsajten Winefinder och få sin beställning levererad tillsammans med sin matkasse från City Gross. Nu utökar de både företagen sitt samarbete och lanserar inspirationsträffar där man kommer få prova olika viner med passande maträtter. Träffarna kommer att ledas av en sommelier som ger tips och råd kring hur man kan upptäcka nya smaker och kombinera vin och mat på nya sätt. Dessa träffar kommer att ske på ett flertal orter runt om i Sverige, bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö.

City Gross och Winefinder i nytt samarbete

Hur går träffarna till?

Inspirationsträffarna anordnas alltså gemensamt av City Gross och Winefinder och kommer genomföras på utvalda orter under 2014. En sommelier kommer att hålla i träffarna och berätta om de olika vinerna som man får prova. Samtliga viner går att beställa genom Winefinder och går inte att få tag på i butik. Det blir således ett spännande tillfälle där vin- och matälskare får prova på nya intressanta viner från mindre producenter, samtidigt som man får äta gott och lära känna nya människor. City Gross och Winefinder hoppas att träffarna kommer leda till att deras kunder får ökade kunskaper när det gäller både vin och mat och att de blir inspirerade att testa olika kombinationer på egen hand.

Om City Gross och Winefinder

Winefinder lanserades i samband med att distansförsäljning av alkohol blev lagligt i Sverige. Företaget har sedan en tid tillbaka samarbetat med City Gross och levererat vin tillsammans med livsmedelsbutikens matkassar. City Gross är en av Sveriges ledande matbutiker och har sedan ett par år tillbaka erbjudit sina kunder en matkasse. Samarbetet med Winefinder har slagit väl ut för båda parter och nu tar man alltså ett naturligt ytterligare steg och lanserar dessa inspirationsträffar. Läs mer om exakt var träffarna äger rum på City Gross och Winefinders hemsidor.

Comments are closed.