Wellnesskassen

Få 100 kr unik rabatt när du beställer en matkasse från Wellnesskassen (tidigare Fitnessmatkassen) via matkassen.com. Ange rabattkoden MCOM100 när du gör din första beställning för att få rabatten.

En fitnessmatkasse är för dig som behöver såväl allsidig som energirik och kraftfylld kost. Du sysslar kanske med någon form av kraftsport, vill gå upp i vikt eller motionssportar på en nivå som kräver att du vill hålla extra koll på ditt näringsintag. Att ha ett seriöst förhållande till sin träning och hälsa betyder också att man måste skaffa sig bättre kunskap om vilken sorts mat som gynnar en bäst. Ett aktivt liv förutsätter god kosthållning och att man har vetskap om vad man stoppar i sig. Det kan ta tid att sätta sig in i vilka maträtter och råvaror som skapar en balanserad kost. Vissa upplever att det kan vara svårt, och missar därför att tillföra sig de näringsämnen man behöver. Ett bra sätt att få bättre ordning och hjälp med sin kost kan vara att beställa en fitnessmatkasse för hemleverans som innehåller lättlagade middags- och lunchmenyer.

Wellnesskassen – ett energirikt alternativ

Wellnesskassen.se har gjort slag i saken och erbjuder sina kunder flera alternativ på matkassar speciellt inriktade på de som vill hålla en aktiv fitnesslivsstil och äta näringsrikt. Med assistans av kocken Karin Andersson, känd från Kockarnas Kamp, och dietisten Sierra de Goldsmith har man tagit fram ett antal matkassar med dags- och veckomenyer innehållande läckra vällagade rätter och recept. Med Fitnessmatkassen Middag kan du välja en veckomeny med ett innehåll av matvaror motsvarande fyra middagar för fyra personer. Du kan även beställa fyra middagar och fyra luncher för två. Har du som person mer specifika fitnessmål finns möjlighet att prova Wellnesskassen Kalori – en matkasse speciellt anpassad till ditt planerade optimala dagsintag av kalorier. Du får då hemleverans av råvaror och recept för 4-5 näringsberikade måltider om dagen för fem dagar per vecka. Som extra bonus får du träningsrådgivning av en personlig tränare som mer effektivt kan hjälpa dig att nå dina individuella mål. Leverans av Fitnessmatkassen sker varannan jämn eller udda vecka. Betala enkelt online med betalkort eller e-faktura.

kasse-på-trappa-m-logo