Tasteline Matkasse

Tasteline.com är hemsidan som i över tio år har inspirerat och motiverat oss svenskar med hjälp av spännande recept i alla tänkbara svårighetsgrader och kategorier. Allt från inspirerande recept på GI-mat och vegetariska rätter till pajer, pastarätter, desserter och mycket mer hittar du på den populära hemsidan. Eftersom Tasteline vet hur viktigt det är att äta god och nyttig mat för att må så bra som möjligt, men samtidigt är medvetna om hur stressig vardagen kan vara och hur svårt det ibland är att hitta tiden till både planering och inköp av bra mat, har de valt att starta Tastelines Matkasse.

Mer om Tasteline Matkasse

Tastelines Matkasse levereras till över 100 orter inom Sverige och hjälper dig och din familj att hitta inspiration och tid till att laga bra, nyttig och framförallt god mat. Varannan vecka får ni hem en färdigpackad och planerad matkasse med färska råvaror och tillhörande recept på hur dessa tillagas. Råvarorna i kassen räcker till fem middagar för fyra personer. Är ni endast två personer i hushållet räcker maten därför också till lunchlåda eller till gästerna på fredagskvällen och ni får därför ännu mer pengar över till annat.

Bakom alla recept ligger kocken och näringsterapeuten Mari Bergman som själv är tvåbarnsmamma och därför vet precis hur lite tid över för planering och handling av mat man faktiskt kan ha på vardagarna. För att säkerhetsställa att rätt mängd och rätt sorters råvaror ingår i både recept och matkasse provlagas alla rätter innan de får en plats i veckans matkassemeny och levereras till kunderna. Allt för att ge er en så bra smakupplevelse som möjligt samt att minimera risken för att leverera för mycket råvaror som sedan måste slängas.

Tasteline fokuserar på att fylla varje kasse med varierad och balanserad kost där hela kostcirkeln, och alla vitaminer och mineraler vi behöver, ingår. Tasteline har valt att anpassa sina maträtter efter några specifika allergier och eftersom de endast använder sig av naturliga råvaror kan du med någon speciell allergi lätt ta bort eller byta ut den ingrediens du är allergisk mot.

Beställ Tasteline Matkasse – Klicka här!

Läs om hur det går till att registrera sig på Tasteline Matkasse här…