Family food matkasse

Family food är matkasseföretaget som lägger full fokus på ekologiska och närproducerade råvaror. Företaget drivs från Gårdsby i närheten av Växjö. För de som vill går det alldeles utmärkt att besöka Gårdsby för att se hur en ekologisk hönsfarm drivs och hur planering och packning av matkassarna går till. Planering och provlagning av alla Family foods veckomenyer sköts av kocken Gustav Arnell. Gustav, som idag arbetar på Rudu Grosshandel vid sidan av Family food, har tidigare varit kökschef på riksdagens restaurang i Stockholm och redan då var det en självklarhet för honom att använda sig av lokala och närodlade råvaror. Inte nog med att det är bättre för miljön, det smakar dessutom godare!

Family food unik rabatt

✔Närproducerat och ekologiskt
✔2-6 personer, 3-5 dagar
✔10% i unik rabatt plus premie värd 250 kr via rabattkod MATKASSENCOM10
✔Klick här för att läsa mer och ta del av erbjudandet!

Så funkar Family food matkasse

Family foods matkassar finns idag i två olika storlekar. Den större varianten räcker till fem middagar för fyra personer och den mindre varianten ger fyra middagar för två personer. Självklart kan hushåll med två personer också beställa den större varianten och på så sätt även få problemet med lunchlåda löst. Förutom dessa härliga matkassar fullpackade med färska, närodlade och ekologiska varor med tillhörande recept, så erbjuder Family food dessutom tre stycken olika kompletteringskassar då man vill unna sig det lilla extra. Vad sägs om Familyfruit, en härlig fruktpåse innehållandes hela 3 kg färsk frukt, Familyfriday, två chipspåsar och två flaskor cider, perfekt till fredagsmyset, eller den lyxiga pastapåsen med fyra olika sorters ekologiskt pasta.

Family Food

Family Food

Leverans och köp av Family food

Som kund bestämmer man själv om man vill ha leverans varje eller varannan måndag. För vissa familjer passar det perfekt att laga sina egna favoriträtter, eller kanske unna sig ett par restaurangbesök, varannan vecka då matkassen inte levereras. För andra familjer är det en självklarhet att unna sig den extra tid och inspiration, som en matkasse från Family Food bidrar med, varje vecka. Vill man kan man istället hämta sin matkasse direkt vid Gårdsby, då till ett lite lägre pris. Vid beställning av den stora matkassen går det dessutom alldeles utmärkt att få alla mejeriprodukter utbytta till låglaktosa eller helt laktosfria alternativ. På familyfood.se hittar man ”Bli Kund”-knappen i högerspalten som smidigt guidar en vidare genom stegen fram till beställning. Smaklig måltid!